Ce i s-a întâmplat Ancăi Pandrea, văduva lui Iurie Darie, de sărbători. Dezvăluiri triste despre cum a petrecut Anul Nou: „Am avut o greutate a sufletului”

Au trecut 12 ani de la moartea lui Iurie Darie, iar Anca Pandrea încă îi duce dorul marii ei iubiri. Actrița punea în fiecare an pe masă, de sărbători, tacâmuri și farfurii pentru două persoane, chiar și după moartea actorului, dar în acest an nu a mai procedat așa.

09 ian. 2024, 12:28
Ce i s-a întâmplat Ancăi Pandrea, văduva lui Iurie Darie, de sărbători. Dezvăluiri triste despre cum a petrecut Anul Nou: „Am avut o greutate a sufletului”

Anca Pandrea nu a mai respectat această tradiție în acest an fiindcă spune că a fost cuprinsă de o tristețe imensă.

„Sunt 12 ani de când a plecat Iura și a fost primul an în care nu am pus masă și față de masă de sărbători cu Moș Crăciun, cum făceam în anii trecuți, pentru două persoane, pentru Iura și pentru mine, sticlă de șampanie, tacâmurile… A fost primul an în care mi-am luat somnifer și m-am culcat. Am simțit o greutate”, a declarat Anca Pandrea pentru Viva.

Citește și Gabriela Cristea, ținta răutăților internauților după ce a plecat în vacanță în Maldive: „Noi stăm la muncă, la 3 grade, și ne uităm la alții care se distrează”

De Revelion, actrița nu a avut puterea să meargă nicăieri, iar după Crăciun a fost la mormântul lui Iurie Darie.

„Nu am explicație, dar nu am mai fost în stare să stau, să plâng, și am pus frumos abia a doua zi față de masă, dar nu șampanie, că oricum nu aveam. Am fost nepoliticoasă, nu am invitat pe nimeni, dar, oricum, toată lumea știa ‘că fac doar eu cu Iura’. De Revelion n-am avut puterea să plec nicăieri și nu de sănătate, că m-am simțit bine, să îl mânii pe Dumnezeu… Am avut o greutate a sufletului care m-a cuprins în noaptea aceea. Așa că, în noaptea de Revelion, nu am putut face nimic, cum făceam de fiecare an sau la fel când trăia Iura…”, a mai sups Anca Pandrea.

Actrița a mărturisit că, în afara de împodobitul bradului, unde a pus fotografii cu ea și Iura, nu a făcut nimic special.Așadar, Anca Pandrea susține că i-a fost tare greu de Revelion. Văduva actorului a povestit că, în afară de bradul pe care l-a împodobit, ca de obicei, cu pozele cu ea și cu Iura, nu a făcut nimic.

„De Anul Nou nu am fost în stare să fac nimic, în afară de brad, pe care l-am făcut cu fotografiile cu mine și cu Iura și cu mama. În rest, nu am făcut nimic din ceea ce făceam de obicei. Nu știu de ce, mi-a fost sufletul mai greu. Nu am nicio explicație, am încercat să mă adun, să nu mă mai apese acești aburi de moarte și de plecare, care mi-au fost în noaptea aceea…”.

Citește și Georgiana Lobonț îl ia la mișto pe Armin Nicoară, după ce artistul a acuzat-o că ”i-a dat țeapă”. ”Deci mă iubești sau nu? Am venit ca nașă și ți-am pus o grămadă de bani! Ce îți mai trebuie, mă?”