Georgiana Lobonț îl ia la mișto pe Armin Nicoară, după ce artistul a acuzat-o că ”i-a dat țeapă”. ”Deci mă iubești sau nu? Am venit ca nașă și ți-am pus o grămadă de bani! Ce îți mai trebuie, mă?”

După ce Armin Nicoară a mărturisit în emisiunea lui Cătălin Măruță faptul că nașa sa de cununie, Georgiana Lobonț, ”l-a tras pe sfoară” cu o sumă de bani și nu l-a implicat într-un proiect, artista a spus și ea câteva cuvinte pe rețelele sociale.

09 ian. 2024, 09:50
Georgiana Lobonț îl ia la mișto pe Armin Nicoară, după ce artistul a acuzat-o că ”i-a dat țeapă”. ”Deci mă iubești sau nu? Am venit ca nașă și ți-am pus o grămadă de bani! Ce îți mai trebuie, mă?”

După ce Armin Nicoară a mărturisit în emisiunea lui Cătălin Măruță faptul că nașa sa de cununie, Georgiana Lobonț, ”l-a tras pe sfoară” cu o sumă de bani și nu l-a implicat într-un proiect, artista a decis să își exprime și ea punctul de vedere.

Citește și Armin Nicoară, dezamăgit de Georgiana Lobonț. Tensiunile dintre cei doi, cauzate de o sumă de bani. ”Ne-a dat o mică țeapă. La ea s-a încheiat tot când e vorba de business”

Georgiana Lobonț nu a putut rămâne cu mâinile în sân, după ce Armin Nicoară a vorbit public despre problemele dintre cei doi.

Solista s-a arătat foarte deranjată de faptul că saxofonistul a apărut la televizor spunând o serie de acuzații la adresa ei.

Armin Nicoară a acuzat-o pe nașa Georgiana Lobonț că i-a tras țeapă atunci când a venit momentul împărțirii unor bani pentru o piesă, însă artista nu a lăsat lucrurile în aer, dar s-a arătat nedumerită de atitudinea instrumentistului.

”Nu înțeleg”

„Stați un pic! Nu înțeleg despre ce e vorba! În primul rând, tu mi-ai spus despre nu știu ce bani, după ai spus de spectacol, după ai zis că mă iubești. Deci mă iubești sau nu mă iubești? Nu mai înțeleg!”,

a declarat cântăreața în cadrul unei emisiuni TV.

Cântăreața susține și că a cheltuit destul de mulți bani din poziția de nașă și a făcut o grămadă de sacrificii.

Citește și Georgiana Lobonţ rupe tăcerea despre scandalul cu Vlăduţa Lupău. De la ce a pornit ruptura de naşa copiilor săi: „Eu nu vreau să-l supăr pe Dumnezeu!”

„Lasă-mă mă, că am venit ca nașă și ți-am pus o grămadă de bani! Ce bani îți mai trebuie mă? Te-am cinstit la Timișoara, te-am cinstit la turci. Eu am venit și te-am cununat pe tine să-ți pară bine, am făcut atâtea eforturi, nu m-am dus eu în vacanță ca să vin să vă cunun pe voi cu tot sufletul și acum urmează să vă botez copiii. Păi ce mai vrei tu de la nașa ta mă?”, a mai adăugat ea pe contul de Instagram.