Momente dificile pentru Ileana Sterp înainte să nască. Ce i s-a întâmplat surorii lui Culiță: „Am răbufnit în plâns. Gata, fă-ți bagajele și hai”

Ileana Sterp trăiește una dintre cele mai frumoase perioade din viața ei. Vedeta e în culmea fericirii, l-a adus pe lume pe cel de-al doilea copil al său.

24 apr. 2023, 19:06
Momente dificile pentru Ileana Sterp înainte să nască. Ce i s-a întâmplat surorii lui Culiță: „Am răbufnit în plâns. Gata, fă-ți bagajele și hai”

Ileana Sterp, sora lui Culiță Sterp, a născut un băiețel perfect sănătos, de aproape cinci kilograme, căruia i-a pus numele Damir. Ea și soțul mai au împreună și o fetiță, iar acum familia lor este completă.

Ileana Sterp a avut parte și de momente mai dificile înainte să nască. Și-a făcut bagajele și s-a dus direct la mama ei. Ea a mărturisit că soțul a ajutat-o foarte mult în această perioadă. De asemenea, și soacra ei a fost foarte atentă și chiar a avut grijă de micuța Carla, motiv pentru care Ileana îi este foarte recunoscătoarev.

Citește și Ileana Sterp a născut. Bebeluşul va purta un nume deosebit, cu o semnificaţie aparte

Ileana Sterp a răbufnit înainte să nască: „Gata, fă-ți bagajele și hai”

„Foarte mult mă ajută soacra mea, locuim la 2 km distanță, cam ea e pionul principal, ea mă ajută cel mai mult. Dani, soțul meu, e foarte implicat și el. Când e acasă sau când vine de la lucru se joacă cu Carla, se implică, nu știu ce m-aș face dacă nu ar fi un soț care să mă ajute, să mă înțeleagă”, a dezvăluit ea.

Înainte să-l aducă pe lume pe Damir, sora manelistului a spus că a avut stări nu tocmai plăcute și că a avut nevoie de câteva zile de liniște fiindcă s-a simțit depășită de situație. Ileana Sterp și-a făcut bagajele și a plecat la mama ei, în satul natal.

Citește și Ileana Sterp a răbufnit. Ce se întâmplă cu sora lui Culiță: „Instagramul viața perfectă, dar nu e așa”

„Mai merg pe la mama, mai stau și la ea. Când mă duc, stau câteva zile pe acolo. Chiar am avut într-o zi niște stări foarte nașpa. Nu știu dacă pot să o numesc depresie, mama zice: „Ce depresie, nu ai nicio depresie”. Am sunat-o și pur și simplu m-am simțit depășită de situație, mă simțeam rău, Carla voia numai în brațe, i Hai la mine să-ți revii. Și m-am dus câteva zile în satul unde stă mama și chiar mi-am revenit. Mama s-a ocupat de Carla, a fost cu ea numai pe afară pe la animale, a fost bine”, a spus Ileana Sterp.