Ce i s-a întâmplat unei românce la un hotel de 5 stele din Grecia. Experiență de coșmar pe insula Rhodos: „Fără pretenții”

Grecia e destinația vizitată de cei mai mulți români pe timpul verii. Majoritatea preferă să plece acolo decât pe litoralul românesc, considerând că raportul calitate-preț, atât la mâncare, cât și la cazare e mult mai bun.

24 iul. 2023, 08:58
Ce i s-a întâmplat unei românce la un hotel de 5 stele din Grecia. Experiență de coșmar pe insula Rhodos: „Fără pretenții”

Și, totuși, sunt și turiști care au experiențe dezamăgitoare în Grecia. Recent, o româncă care s-a cazat la un hotel de 5 stele din insula Rhodos nu a fost deloc mulțumită de condițiile de care a avut parte.

Citește și Zeci de români printre miile de turiști evacuați de pe insula Rhodos, cuprinsă de flăcări. Incendii puternice în Grecia

„În Grecia totul e așa cum e. Am stat la 5 stele în Rhodos și aveau prosoape cu găuri în ele, stelele erau că aveau plajă privată și piscine pe care nu le aș folosi, că apă cu clor am în orașul unde locuiesc. Dacă vrei 5 stele mai de lux, mergi în Turcia. Oricum eu sunt adepta costurilor mici și fără pretenții, pentru că la o cazare doar dorm și fac dus, mâncăm pe unde umblăm”, a scris ea pe un forum destinat celor care merg în concediu în Grecia.

Ce a pățit o româncă la un restaurant din Grecia. ,,Înșelătorie cu zâmbetul pe față’’

Nu doar la hotel puteți primi țepe, ci și la restaurant. O româncă se afla împreună cu apropiații săi la un restaurant din Grecia. Chelnerul a adus pe masă o sticlă cu apă și câteva felii de pâine, iar  aceștia au crezut că sunt din partea localului, așa că nu au refuzat. Surpriza a venit la final, când s-au uitat pe nota de plată și au văzut că sticla de apă costă 2,5 euro, iar cele câteva felii de pâine aproape 6 euro.

Citește și Radu Banciu îi umilește pe românii care vizitează Grecia: „Proști, fuduli, habarniști!” (VIDEO)

“Atrag atenția, celor care asemenea nouă sunt pentru prima dată în Grecia, asupra unui aspect legat de “ospitalitatea” grecească. Suntem în Nikiti de 4 zile și cu excepția locației Giromania, înainte de a comanda mâncare și de băut chelnerul îți aduce o sticlă cu apă plată (1 l sau 1,5 l) și un coș cu câteva felii de pâine (5-6 buc.).Noi le-am acceptat de fiecare dată crezând că sunt din partea casei. Însă astăzi, la un calcul mai atent al bonului și după ce am cerut explicații am aflat că apa se taxează cu aprox. 2-2,5 euro sticla și cu până la 5,6 euro pâinea. Atâta timp cât acest aspect nu este prezentat de la început, e un fel de înșelătorie făcută cu zâmbetul pe buze, nelipsit ospătarilor sau patronilor de taverne/restaurante”, a povestit românca pe un grup de Facebook destinat vacanțelor în Grecia.