Radu Banciu îi umilește pe românii care vizitează Grecia: „Proști, fuduli, habarniști!” (VIDEO)

Radu Banciu nu a dispărut din televiziune. Controversatul jurnalist continuă să se remarce cu atacurile sale agresive la adresa compatrioților săi. 

21 iul. 2023, 20:48
Radu Banciu îi umilește pe românii care vizitează Grecia: „Proști, fuduli, habarniști!” (VIDEO)

Cel mai recent comentariu acid al lui Radu Banciu face referire la cetățenii români plecați în concediu, în Grecia.

În opinia prezentatorului TV, Grecia este destinația de vacanță „a prostului fudul”.

„Cei care merg în Grecia nu sunt credibili. Ce mă interesează ce zice unul care n-a fost niciodată mai departe de insulele grecești, că spune el că a fost bine acolo și că sunt condiții extraordinare? Păi el habar n-are ce înseamnă condiții extraordinare. De asta nu se justifică părerea lor.

Sunt destul de mulți care zic că s-au simțit bine. La suprafață au declarat că a fost extraordinar, dar ei nu sunt un reper, pentru că ei nu au văzut lumea. Au văzut ei toate oceanele? Insulele? Evident că nu. În Grecia e un turism de nevoie. E adevărat că încă n-a ajuns un turism de nevoi, ca la Marea Neagră, unde te duci să îți faci nevoile mai liniștit, că acasă ai WC-ul în curte.

Turismul de Grecia este de nevoie, turismul habarnistului, al prostului fudul, al celui care n-a învățat nimic din 35 de ani de libertate, un turism de suprafață, de superficialitate”, a comentat Banciu, la Prima Sport.

Radu Banciu i-a luat la rând

De-a lungul timpului, Radu Banciu a lansat atacuri dure la adresa Simonei Halep, a lui Gică Hagi, Gică Popescu, Ilie Dumitrescu, Ladislau Boloni, a Ioanei Cosma, a lui Mihai Mironică, respectiv a lui Ianis Hagi, pe care l-a etichetat drept „gloabă” și mulți alții.

De asemenea, în urmă cu un deceniu, Radu Banciu a avut dialoguri aprinse cu Mircea Badea. La acea vreme, Banciu avea emisiune la B1 TV.