Ce-i scriu copiii internaţi la Preventoriul Ilişua lui Moş Crăciun. Scrisori EMOŢIONANTE

Peste 60 de suflete de la Preventoriul Ilişua din Bistrita-Nasaud și-au pus și anul acesta speranțele în Moș Crăciun, că le va aduce pe lângă bucurie și nenumărate cadouri.

20 dec. 2015, 17:07
Ce-i scriu copiii internaţi la Preventoriul Ilişua lui Moş Crăciun. Scrisori EMOŢIONANTE

Vocea Transilvaniei a intrat în posesia câtorva dintre cele mai emoționante scrisori pe care copiii de la Preventoriul Ilișua le-au scris lui Moș Crăciun. Chiar și aceia care nu știu scrie i-au trimis o scrisoare cu ajutorul educatorilor sau a învățătorilor de la centru.

„Dragă Moșule, îmi doresc o mașină cu telecomandă și un spider man. Am fost cuminte”, semnează Vasilică scrisoarea sa

„Eu sunt Adriana și sunt în clasa pregătitoare. Nu știu să scriu, dar l-am rugat pe domnul învățător. Am fost cuminte anul acesta și de aceea te rog să-mi aduci o păpușă Barbie și niște dulciuri”, îi mulțumește o fetiță Moșului

„De la Antonia pentru tine, Moșule. În primul rând, ești sănătos? Moșule eu mi-aș dori o pereche de căști de muzică și o minge de fotbal. Îți mulțumesc și te aștept cu nerăbdare”, îi scrie o altă fetiță lui Moș Crăciun.

Mai mulți tineri din municipiul Bistrița au luat în serios cerințele acestor copii și le-au dus la bun sfârșit. Practic, fiecare scrisoare a fost preluată de un „spiriduș” și dată mai departe unei persoane cu inimă mare. Aceasta din urmă a pregătit cadoul mult așteptat, care va fi preluat și dus mai departe la Preventoriul Ilișua, chiar în preajma Crăciunului.