Ce-i spunea Mălina Olinescu iubitului: Ai plecat şi m-ai lăsat singură. Inconştientule! Gunoiule!

Fosta artistă, Mălina Olinescu, care a murit după ce s-ar fi aruncat de la balconul locuinţei sale pe 12 decembrie 2011, se certa tot timpul cu iubitul ei. Cântăreaţa îi spunea că este gunoi, imbecil, minciună, javră sau pierdere de vreme.

RomaniaTV.net
12 ian. 2012, 08:04
Ce-i spunea Mălina Olinescu iubitului: Ai plecat şi m-ai lăsat singură. Inconştientule! Gunoiule!

Artista era deranjată de faptul că iubitul ei nu-i ştia vârsta corectă, acesta crezând că avea 38 de ani.

ÎN CE CEAS BLESTEMAT AL VIEŢII MELE A TREBUIT SĂ TE CUNOSC? Ai fost blestemul meu, pe care l-am cărat cu mine peste tot, inclusiv în familia mea. Când eram după avort, ai plecat şi m-ai lăsat singură. Inconştientule! Gunoiule! Şi eu am iertat tot şi am fost mereu pentru tine! Şi mi-am pierdut sănătatea, imbecilule„, scria Mălina Olinescu într-un mesaj trimis lui Sebastian.

Călin Geambaşu a pus la dispoziţia ziarului Adevărul o discuţie dintre cântăreaţă şi iubitul ei, Sebastian Truţă din martie 2011. Cântăreaţa i-a adresat cuvinte grele într-o ceartă purtată pe mail. Aceasta îi spunea că este gunoi, imbecil, minciună, javră, pierdere de vreme şi că a fost chinuită îngrozitor, reprezentând pentru ea blestemul vieţii.

Geambaşu, unul dintre cei mai buni prieteni ai Mălinei Olinescu, este decis să facă dreptate fostei sale colege de la Şcoala Vedetelor. Pentru a afla ce s-a întâmplat cu Mălina în noaptea în care a murit, cântăreţul a consultat un doctor în ştiinţe şi psihologie militară.

Acesta a lansat o ipoteză tulburătoare privind moartea Mălinei Olinescu. Sebastian Truţă, prietenul care tocmai o părăsise pe artistă, ar fi privit-o căzând în gol de la etajul şase.