Ce îi prezic astrele Biancăi Drăguşanu. Vezi când poate rămâne ÎNSĂRCINATĂ şi cum arată viitorul ei

Bianca Drăguşanu s-a căsătorit vineri cu Victor Slav. Cununia civilă a avut loc la Primăria Sectorului 3. Mirii au avut alături familiile, prietenii, dar şi pe cele două perechi de naşi. Astrologul Cristina Demetrescu spune că ziua de cununie este importantă pentru viitorul mirilor şi că în curând Bianca ar avea şanse să rămână însărcinată.

RomaniaTV.net
07 sept. 2013, 14:22
Ce îi prezic astrele Biancăi Drăguşanu. Vezi când poate rămâne ÎNSĂRCINATĂ şi cum arată viitorul ei

Cel mai mediatizat cuplu monden şi-a oficializat relaţia. Bianca Drăguşanu şi Victor Slav au spus DA în faţa ofiţerului Stării Civile la Primăria Sectorului 3, iar martori le-au fost Nicoleta Luciu şi soţul ei, Zsolt Cergo. Invitatele la ceremonie au făcut o adevărată paradă a modei la Starea civilă. Mama şi sora miresei au purtat rochii create chiar de aceasta. Şi naşa a impresionat, de data aceasta prin simplitate.

Citeşte şi: Prima REACŢIE a lui Adrian Cristea după cununia civilă a Biancăi Drăguşanu

După ceremonie mirii şi invitaţii au sărbătorit evenimentul la un restaurant.

Citeşte şi: Incidente neplăcute la nunta Biancăi Drăguşanu cu Victor Slav. Vezi ce era să păţească naşa Nicoleta Luciu

Astrologul Cristina Demetrescu a vorbit la România TV despre cununia Biancăi Drăguşanu şi despre ce-i prezic astrele pentru viaţa de cuplu.

„Din punct de vedere astrologic este importantă ziua cununiei, şi nu ziua în care se căsătoresc la biserică. În funcţie de cununia civilă putem să facem anumite calcule. Dacă ar fi făcut cununia civilă în 29 septembrie nu ar fi fost la fel de bine ca în ziua de ieri. Avem parte de o lună nouă în semnul Fecioarei. Suntem în semnul Fecioarei, Bianca este Peşte şi Fecioara pentru Peşte înseamnă căsătorie. Pentru el, care este Gemeni, înseamnă o lună nouă pe familie. Este un lucru bun pentru că se punctează acele sectoare astrologice de care au nevoie doi tineri căsătoriţi să poată să construiască. Într-un final, iubirea rămâne foarte importantă. Ei ştiu mai bine ce este între ei. Peştii au un an amoros, sentimental foarte bun. 2013 este foarte bun pentru ei, a spus astrologul, care însă a ţinut să precizeze că toate acestea nu sunt suficiente pentru o căsnicie trainică.

„Pe pământul ăsta nu e nimic perfect. Noi trebuie să tindem spre perfecţiune. Noi dacă ne-am baza doar pe o zi de naştere sau pe o zi care marchează un eveniment nu este suficient. Trebuie fiecare de acum încolo să contruiască şi să se echilibreze. Pentru Bianca menirea ei, mult mai importantă faţă de ce a făcut până acum, rămâne familia. Ei doi se potrivesc, ca Geamăn cu Peşte, pentru că sunt semne duble şi nu se plictisesc împreună. Ei au fost puţin puşi la încercare şi a trebuit să depăşească acest statut de vedetă luat atent sub lupă de presă. Este mult mai bine să spui DA repede decât să o lălăi 10 ani şi să te trezeşti că într-un an divorţezi. Eu sunt perfect de acord cu acest tip de căsătorie pentru că iubirea din punct de veder psihologic intervine la o distanţă de o lună- două şi preţ de şase luni ai timp să-ţi cunoşti partenerul.

Bianca are acum o vârstă împlinită de 30 de ani şi având Jupiter pe casa copiilor, şi rămâne cu Jupiter curat fără Lună neagră undeva la sfârşitul lui februarie 2014, poate chiar ar putea să profite de momentul acesta. Este opţiunea lor. Ar putea să facă un copil”, a mai spus Demetrescu.

Peste trei săptămâni, Bianca şi Victor îşi vor jura iubire veşnică în faţa lui Dumnezeu. Pentru atunci se anunţă o nouă nuntă de fiţe în lumea mondenă. România TV a aflat în exclusivitate ce pretenţii au avut Bianca Drăguşanu şi Victor Slav. Invitaţii vor mânca în farfurii de sticlă cu pulbere de argint, iar mirii vor petrece noaptea într-un pat cu baldachin.

De la petrecere nu vor lipsi berbecuţii la proţap, dar şi o zonă de narghilea, cu produse tradiţionale arăbeşti. Iar invitaţii ar fi bine să-şi aducă şi costumele de baie.

„Au avut o cerinţă în mod expres, Bianca a zis că dimineaţa vor da tonul la distracţie, vor sări în piscină şi vor folosi şi jacuzzi”, a mai spus Stan.

Citeşte şi: Bianca Drăguşanu a ales meniul pentru nuntă: Nu pot să ii dau mamei ouă de piton şi larve de gândaci

Bianca şi Victor au rezervat camera nupţială pentru două nopţi. Ei vor fi răsfăţaţi cu petale de trandafir, şampanie, fructe exotice, iar pe terasă au cerut să aibă hamacuri.

Nunta anului în lumea mondenă va avea loc pe 29 septembrie, iar Bianca şi Victor vor avea 400 de invitaţi la petrecere.