Ce îi răspunde Frunzăverde fostului ministru Elena Udrea

Prim-vicepreşedintele PDL Sorin Frunzăverde dezminte declaraţiile Elenei Udrea şi spune că între el şi fostul ministru nu a existat nici un conflict, iar "responsabilul judeţean de la ISC Caraş-Severin" la care aceasta face referire nu a fost şi nu este membru al PDL.

RomaniaTV.net
13 mart. 2012, 16:05
Ce îi răspunde Frunzăverde fostului ministru Elena Udrea

„Conflictul evocat de doamna Udrea nu există. Responsabilul judeţean la care face referire, nici măcar director, nu a fost şi nu este membru al PDL. A gestionat această funcţie foarte mulţi ani sub diverse guvernări, ceea ce denotă profesionalism şi demiterea lui nu are nicio legătură cu afirmaţiile pe care eu le-am făcut despre anumiţi membri ai Guvernului, afirmaţii susţinute de mine de-a lungul ultimilor ani în forurile de partid şi motivate în egală măsură”, a precizat Frunzăverde pentru Mediafax.

El a mai spus că „nu este vorba de dorinţa de a păstra un om politic într-o funcţie”.  „Este evident că nu este vorba de dorinţa de a păstra un om politic în această funcţie, iar restul afirmaţiilor nu merită comentate”, a adăugat Sorin Frunzăverde.

Vicepreşedintele PDL Elena Udrea a declarat, marţi, pentru Mediafax că prim-vicepreşedintele partidului Sorin Frunzăverde a intrat într-un conflict cu ea nemulţumit că l-a schimbat din funcţie pe directorul Inspectoratului de Stat în Construcţii (ISC) din Caraş-Severin.