Ce impact va avea asupra Stelei condamnarea la închisoare a lui Gigi Becali

Odată cu intrarea lui Gigi Becali în închisoare, soţia antrenorului Stelei rămâne fără protecţia pe care patronul i-o asigura, în conflictul său cu Ioan şi Victor Becali.

21 mai 2013, 09:09
Ce impact va avea asupra Stelei condamnarea la închisoare a lui Gigi Becali

Steaua a câştigat la pas această ediţie de campionat, iar implicarea lui Gigi Becali a avut un rol important în această reuşită. Cu atât mai mult susţinătorii grupării roş-albastre sunt acum îngrijoraţi de viitorul echipei, deşi pe termen scurt n-ar trebui să existe probleme, gruparea urmând să încaseze într-o primă fază patru miliane de euro din partea UEFA.

Liderul galeriei echipei Steaua, Gheorghe Mustaţă, s-a interesat cine se va ocupa de destinele roş-albaştrilor şi a declarat marţi: „Din ce am vorbit cu oamenii din conducere, se vor ocupa Meme Stoica, Vali Argăseală, Teia Sponte. E un club mare şi nu cred că se poate întâmpla ceva ca Steaua să o ia în jos. Tot Gigi va da ordine, nu se va lua nicio decizie fără el„.

Totodată, Gheorghe Mustaţă a declarat că suporterii Stelei sunt alături de patronul echipei, în ciuda fricţiunilor care au avut loc între părţi de-a lungul vremii. „Am avut foarte multe incidente şi foarte multe show-uri, chiar am rămas surprins de mesajele suporterilor. Am venit să vorbesc cu Luţu să-i transmită că suporterii sunt alături de el. Nu poţi să te bucuri de răul nimănui. Familia, copiii suferă, indiferent ce se întâmplă cu el. Asta e, respecţi decizia, dar în spate suferă familia. Într-un an şi şapte luni noi zicem că e acasă„, a mai spus Gheorghe Mustaţă.

Marea necunoscută pe termen scurt este ce va face antrenorul Laurenţiu Reghecampf, care duminică seara, după înfrângerea cu Viitorul Constanţa, anunţase că ar putea să plece de la Steaua, la finalul acestui sezon. În plus, soţia tehnicianului, Ana Maria Prodan, se află în conflict deschis cu Ioan şi Victor Becali, verii patronului, de multe ori Gigi interpunându-se ca un tampon între cele două părţi.

Pe de altă parte, jucătorii nu vor mai simţi presiunea patronului, care aproape după fiecare meci făcea declaraţii publice destul de incisive la adresa evoluţiei echipei.

Citeşte şi Dumitru Dragomir: Fără Gigi Becali, Steaua va fi ca o turmă fără păstor

Condamnarea lui Becali,în presa internaţională: Controversatul personaj a încercat să fugă în Israel