Ce îngeraş de fetiţă are Marian Vanghelie. Oana Mizil: „Totul se învârte în jurul ei” FOTO

“Frumoasa este meseria de mămică!”, spunea Oana Mizil (42 de ani), soția lui Marian Vanghelie (50 de ani), atunci când a fost întrebata cum se descurcă cu fetița lor, acum în vârstă de 3 ani şi cinci luni. Maria este adorabilă, iar recent a stat cuminţică la o şedinţă foto specială, alături de mămica ei. Cele două par decupate din revistă.

15 feb. 2019, 12:50

Se consideră o femeie puternică, dar atunci când îşi priveşte copila efectiv se topeşte pe picioare de dragul ei, scrir click.ro. De când a devenit mamă pentru prima oară, viaţa Oanei Mizil (42 de ani) s-a schimbat radical, iar priorităţile sale se învârt în jurul micuţei cu păr bălai şi ochi albaştri. Şi, pentru că Maria este atât de dulce încât nu ai cum să n-o pozezi nonstop, recent mama ei a organizat o şedinţă foto profesionistă, iar pozele puse apoi pe Facebook au fost lăudate şi admirate de toţi internauţii.

Citeşte şi Marian Vanghelie, aroganţe de milionar. Fostul primar a comandat o roabă ticsită cu cea mai scumpă şampanie în cinstea soţiei

Îmbrăcate elegant și cu zâmbetul pe buze, cele două au stat în fața aparatului foto ca două modele cu experienţă. „Este superb să fii mamă! Eu îmi mai doresc încă doi copii, chiar dacă am o anumită vârstă. Mă bucur foarte mult de ea, sunt atentă la educația ei, dar și la alimentație. O scot la plimbare, o duc la înot, am fost cu ea și la mare, dar și la munte, să vadă și ea frumusețile naturii. Mi-am spus că dacă nu voi rămâne însărcinată în câteva luni, voi apela la un anumit tratament. Pentru mine, familia rămâne pe primul loc”, ne declara Oana Mizil la finele anului trecut.