Marian Vanghelie, aroganţe de milionar. Fostul primar a comandat o roabă ticsită cu cea mai scumpă şampanie în cinstea soţiei

Marian Vanghelie a sărbătorit ziua soţiei sale într-un club din staţiunea Mamaia. Fostul primar al sectorului 5 nu s-a uitat la bani şi a cheltuit o avere pe o roabă ticsită cu sticle de şampanie. Imediat după comandă, băutura fină a fost adusă cu artificii la masă, spre deliciul lui fostului politician. Oana Mizil, soţia fostului primar, a împlinit 43 de ani şi a sărbătorit până în zori alături de Vanghelie şi apropiaţi.

RomaniaTV.net
14 aug. 2018, 07:36
Marian Vanghelie, aroganţe de milionar. Fostul primar a comandat o roabă ticsită cu cea mai scumpă şampanie în cinstea soţiei

De ziua soției, Marian Vanghelie a dat o petrecere de zile mari în unul dintre cele mai extravagante cluburi de pe litoral. Fostul politician PSD a făcut senzație în Mamaia.  Acesta a spart o mică avere pe o roabă cu sticle de șampanie Armand de Brignac, scrie Cancan.ro.

Oana Mizil, soția fostului primar al Sectorului 5 Marian Vanghelie a împlinit frumoasa vârsta de 43 de ani, iar, așa cum era de așteptat, celebrul ei soț a organizat o mega-petrecere într-un renumit club de la malul mării.  La un moment dat, când petrecerea era în toi, fostul politician PSD și-a surprins soția cu un cadou inedit.  Mai exact, tortul sărbătoritei a fost însoțit de o roabă plină cu sticle de șampanie Armand de Brignac.

Fostul primar al Sectorului 5 este, fără doar și poate, unul dintre bărbații care nu se uită la bani atunci când vine vorba de plăcerile celor din jur și știe întotdeauna să-i surprindă pe cei dragi. Pentru distracția din clubul Asylum, fostul politician a băgat mâna adânc în buzunar. 

Marian Vanghelie şi Oana Mizil au avut amândoi, în ultimii ani, anumite probleme cu justiţia. În timp ce Marian Vanghelie a fost arestat preventiv în 2015, fiind acuzat de abuz în serviciu, luare de mită şi spălare de bani, Oana Mizil a primit în octombrie 2016 o condamnare definitivă la un an de închisoare cu suspendare pentru conflict de interese.