Ce înseamnă când îl visezi pe fostul. Experții explică care sunt, de fapt, sentimentele noastre

Ce înseamnă când îl visezi pe fostul. Studiile arată că acest vis se situează în primele zece locuri în topul viselor, iar oamenii vor să știe de ce se întâmplă asta. Experții spun că acest lucru nu înseamnă că încă mai există o conexiune de iubire reciprocă.

03 iun. 2023, 22:11
Ce înseamnă când îl visezi pe fostul. Experții explică care sunt, de fapt, sentimentele noastre
Ce înseamnă când îl visezi pe fostul

Ce înseamnă când îl visezi pe fostul. Unul dintre motive este că încă mai ai sentimente pentru el, chiar dacă nu vrei neapărat să te întorci la el. Indiferent dacă la mijloc a fost infidelitate, un comportament nepotrivit sau un cuplu pur și simplu s-a despărțit, asta nu înseamnă că se opresc brusc sentimentele pentru fostul, peste noapte.

Citește și: Trei gusturi în gură care trădează boli periculoase. Ce înseamnă dacă simţi un gust metalic sau unul sărat!

Ce înseamnă când îl visezi pe fostul

Însă, de multe ori, fostul apare în vis deoarece simți că ești nemulțumită de felul cum s-au terminat lucrurile între voi. Acest lucru nu înseamnă neapărat că vrei să te întorci la persoana respectivă, dar s-ar putea să fii nemulțumită că această persoană nu mai este în viața ta sau că nu ai avut niciodată finalul de care aveai nevoie.

Un specialist în vise îi sfătuiește pe oameni să recunoască pierderea și să-și dea voie să plângă că fostul partener nu mai face parte din viața lor.

Dacă fostul tău îți apare în vise, s-ar putea să te gândești la modalități de a rezolva problema care a avut loc între voi doi și care a dus la despărțire. S-ar putea să fii îngrijorată că aceste situații se vor întâmpla în relațiile viitoare, așa că gândește-te la ce ai fi putut face diferit și gândește-te la cum poți preveni acest lucru.

Poate că noua ta relație din prezent dă semne că merge pe aceeași cale, motiv pentru care începi să visezi la modalitățile din trecut în care ai fost rănită. Visarea unui fost partener poate fi, de asemenea, un semn că îți lipsește intimitatea, mai degrabă decât persoana”, spune specialistul.