Ce inseamna cand te mananca nasul! Interpretari spirituale si medicale

Cu siguranta te-ai intrebat de multe ori ce inseamna cand te mananca nasul. Si ai mai auzit si ceva superstitii legate de acest lucru.

08 ian. 2021, 10:41
Ce inseamna cand te mananca nasul! Interpretari spirituale si medicale

Ce inseamna cand te mananca nasul!? Se spune ca Dumnezeu ne-a dat nasul si narile pentru a putea respira ca sa traiasca. De aceea a aparut superstitia ca prin aceasta senzatie primesti mesaje spirituale de la Divinitate.

Iata, deci, ce inseamna cand te mananca nasul – Interpretari spirituale

1. Cineva vine sa te viziteze
Una dintre cel mai des intalnite superstitii este ca atunci cand te mananca nasul, te va vizita cineva. Sau vei intalni o persoana necunoscuta. Sau vei primi vizita unui inger sau a unui spirit inalt. Ingerii sunt trimisii lui Dumnezeu.

Unele superstitii spun ca daca te mananca partea stanga a nasului, te va vizita un barbat. Daca te mananca partea dreapta, vei fi vizitat de o femeie.

Bolile din corp se pot citi pe fata si pe piele. Semnele la care trebuie sa fii atent

2. Vei primi un dar spiritual
Cand te mananca nasul este un semn pozitiv. Superstitiile spun ca vei primi un dar spiritual. Acesta poate fi sub orice forma: intelepciune, cunoastere, credinta, vindecare, miracole, profetie, discernamant.

3. Fii recunoscator pentru ce ai
Ori de cate ori te mananca nasul, aminteste-ti ca Dumnezeu ti-a oferit o multime din darurile sale divine. Fii recunoscator pentru ele. Fiecare minut din viata ta este un dar. Rutina zilnica te face sa uiti sa fii recunoscator pentru cee ace ai. Aminteste-ti sa fii recunoscator in fiecare zi, iar daca uiti, fa asta macar atunci cand mananca nasul.

Ce inseamna cand te mananca nasul – Interpretari medicale
Si, totusi, daca nu vrei sa pleci urechea la interpretarile spirituale, iata si cauzele medicale. Pruritul in zona nasului poate fi cauzat de mai multi factori.

Printre acestea se Numara:

– pielea uscata

– arsuri solare
– alergii

– inflamatii

– raceala

– anxietate.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

Câte ore poate fi purtată masca de protecţie? Alexandru Rafila: „Dacă se va umezi poate dăuna”