Ce înseamnă când visezi bani. E de bine sau de rău?

Ce înseamnă când visezi bani. Semnificaţia viselor i-a fascinat pe oameni din cele mai îndepartate timpuri. Iată mai jos ce înseamnă când visezi bani.

RomaniaTV.net
16 mart. 2019, 20:18
Ce înseamnă când visezi bani. E de bine sau de rău?

Ce inseamna cand visezi bani. Banii ca simbol

Cand visezi bani inseamna putere, bunastare, prosperitate, valoare de sine, succes, incredere de sine. Banii simbolizeaza castigul material, dar si valori abstracte – bogatie spirituala, dragoste, intelepciune. Pentru oameni banii au sensuri diferite. Banii sunt legati de energia bunastarii, din punct de vedere fizic, psihic, emotional, intelectual si spiritual.

Banii – sursa binelui si a raului?

Daca visezi bani falsi, inseamna ca nu ai incredere in tine sau cineva nu te apreciaza la adevarata ta valoare. Mai poate insemna si un conflict cu cineva foarte apropiat, ruda sau prieten.

Cand visezi bancnote, bani de hartie, poate inseamna ghinion si poti suferi o pierdere.

Cand visezi ca aduni bani de pe jos, sume mici, chiar si cateva monede, poate inseamna ca vei avea o pierdere, financiara, materiala sau de natura sentimentala.

Cand visezi ca ai dat sau ai luat cu imprumut. Inseamna ca ai ceva de ascuns. Sau, dimpotriva, cineva apropiat ascunde ceva fata de tine;

Cand visezi ca inghiti bani, nu e un semn bun! Inseamna ca incepi sa fii lacom si ca asta se observa si poate duce la indepartarea celor dragi din jurul tau.

Cand visezi ca dai bani cuiva e semn ca esti un om cu inima larga.

Cand visezi ca numeri bani e semn de bogatie si noroc.

Ce inseamna cand visezi bani: Primesti bani

Cand primesti bani in vis inseamna ca primesti ceva sau ca iti doresti sa primesti ceva: de la bani fizici, la sanatate sau energie spirituala, dragoste sau sprijin.

Cand visezi ca primesti bani te trezesti cu o stare de bine, cu sentimente de multumire si satisfactie, de bunastare si putere.

Ce inseamna cand visezi bani: Dai bani

Cand dai bani in vis poate insemna o anxietate legata de bani. Dupa un astfel de vis oamenii se simt lipsiti de energie. De asemenea, mai poate insemna ca ai nevoie de o pauza, de odihna pentru a-ti incarca bateriile.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.