Ce înseamnă cele mai comune 10 vise? Numărul 8 te va şoca cu siguranţă!

Visele sunt cel mai frecvent fenomen și nu este nimic nou pentru nimeni. Există o percepție că cele mai frecvente vise reprezintă o reflectare a ceea ce gândim în timp ce nu dormim. Cu toate acestea, unele teorii spun că nu există nici o legătură între visurile noastre și lucrurile pe care le facem pe tot parcursul zilei. Dar există o serie de vise care sunt foarte frecvente și o serie de oameni le au. Iată care este semnificația lor:

08 apr. 2018, 11:19
Ce înseamnă cele mai comune 10 vise? Numărul 8 te va şoca cu siguranţă!

1. Paralizia. 

Aceasta este o stare când nu poți face ceea ce vrei să faci. Această situație apare atunci când dormitul și trezirea se suprapun. Aceasta este o experiență pe care multă lume o are măcar o dată în viață. Nu este deloc plăcută.

2. Oamenii. 

Dacă o persoană vă apare în vis în mod frecvent, înseamnă că este posibil să o pierdeți sau că vă doriți ceva de la ea. Fie că este vorba despre o relație sau despre faptul că o admirați pe plan profesional.

3. Apa. 

Apa apare în visele noastre cel mai frecvent. Acesta descrie în mod clar starea minții tale. Apa caldă semnifică pacea în viața ta, în timp ce apa curată înseamnă instabilitate.

4. Mâncarea. 

Este o indicație clară către cunoaștere, energie, spiritualitate, emoții sau pur și simplu foame.

5. Zborul.

Zborul este un simbol al controlului asupra vieții. Când zburați în sus înseamnă că veți avea succes, în timp ce atunci când zburați jos înseamnă că vă luptați cu greutățile sau pentru a obține o oportunitate.

6. Bebelușii. 

Ori de câte ori vedeți copiii în visurile pe care le aveți, înseamnă că sunteți orientați spre un nou început. Fie ca este vorba de afaceri, de serviciu, de dragoste sau de orice altceva.

7. Școala. 

Acest lucru nu este similar cu mersul la școală. Aceasta înseamnă că treceți printr-un test în viață și nu sunteți pregătiți.

8. Moartea. 

Moartea are un sens pozitiv când apare în cele mai frecvente vise ale tale. Ea indică sfârșitul luptei și durerii din viața ta.

9. Căderea. 

Dacă cădeți de la înălțime, atunci înseamnă că lucrurile nu sunt în controlul vostru, în timp ce căderea încetă înseamnă că există liniște și pace în viața voastră.

10. Visul în care ești urmărit. 

Sentimentul comun de a fi urmărit este un indiciu puternic că fugi de multe lucruri din viața ta.