Ce înseamnă dacă visezi că faci sex cu un străin sau cu un coleg

Ti s-a intamplat vreodata sa visezi ca faci sex cu unul dintre prietenii tai, iar atunci cand te-ai trezit n-ai stiut cum sa interpretezi asta? Ce inseamna, de fapt, acest fel de vise o sa te surprinda, scrie elle.ro.

22 feb. 2015, 15:42
Ce înseamnă dacă visezi că faci sex cu un străin sau cu un coleg

Psihoterapeutul Robi Ludwig vrea sa lamureasca visele despre sex. “Partea interesanta a viselor despre sex este ca de foarte putine ori au legatura intr-adevar cu asta. Sexul simbolizeaza o alaturare sau o uniune a doua parti proprii tie.” Asa ca, daca visezi ca faci sex cu seful tau, care nu te atrage sub nici o forma, ar putea sa insemne ca esti nerabdatoare sa ai succes sau ca vrei sa fii luata mai in serios la munca. Ce usurare, nu-i asa? “Unii teoriticieni cred ca tu reprezinti toate personajele din visele tale. Iar visele despre sex, mai ales cele cu parteneri la care nu te-ai fi gandit niciodata in acest fel, pot fi un pic rusinoase sau te pot tulbura. Si pentru ca de cele mai multe ori sunt foarte intense, iti incurajeaza dorinta sa afli mai indeaproape ce vor sa spuna”, a mai adaugat Robi Ludwig.

Si ca sa te linistim de tot, iata cateva vise despre sex, pe care poate ti s-a intamplat si tie sa le ai, si intepretarea lor, la care sigur nu te-ai gandit vreodata!  

DACA VISEZI CA FACI SEX CU UN FOST IUBIT

Sa visezi ca faci sex cu fostul iubit poate sa-ti trezeasca tot felul de indoieli. Si chiar daca poti crede ca asta inseamna ca subconstient iti doresti sa va impacati, lucrurile nu stau chiar asa.Visele de genul acesta pot fi intepretate ca o incercare proprie de a te impaca cu anumite sentimente nerezolvate in ceea ce-l priveste pe fostul partener. Iar tipul emotiei pe care o experimentezi in vis iti poate da un indiciu in privinta sentimentului care a ramas nerezolvat.

DACA VISEZI CA FACI SEX CU UN PRIETEN SAU CU O PERSOANA CUNOSCUTA DE SEX OPUS

Astfel de vise iti spun ca simti o apropiere emotionala de persoana respectiva sau ca esti atrasa de una din calitatile lui, nicidecum ca il placi. Asa ca, stai linistita!

DACA VISEZI CA FACI SEX CU O PERSOANA DE ACELASI SEX, IN CAZUL NOSTRU, CU O FEMEIE

Daca in viata reala nu esti atrasa de persoane de acelasi sex, tipul acesta de vis iti vorbeste despre increderea in sine. Poate avea de-a face cu acceptarea anumitor parti ale tale pe care le-ai neglijat pana acum sau despre care nu ai o parere prea buna. Visele in care esti in tandreturi cu una dintre prietenele tale apropiate, sau cu o alta femeie pe care o cunosti, iti poate indica nesigurante pe care le ai in legatura cu relatia dintre voi, sau iti poate spune ca doresti sa-ti dezvolti o calitate sau un talent pe care il are prietena sau femeia respectiva.

DACA VISEZI CA FACI SEX CU UN STRAIN

Visele in care faci sex cu un barbat strain pot avea legatura cu una din partile tale masculine sau feminine pe care vrei sa le activezi mai mult la tine, in incercarea de a-ti mentine echilibrul psihic. Iar daca visul nu te tulbura sau nu iti provoaca teama, poate fi un semn de evolutie personala. Ceea ce-i o veste buna, nu-i asa?