Ce înseamnă fiecare ALUNIȚĂ de pe corp, după medicina orientală

Ce spun alunitele de pe corp despre tine conform cu stiinta orientala? 

04 ian. 2015, 11:19

Alunita 1 – Viata o sa fie o provocare pentru tine si o sa existe perioade cand n-o sa-ti fie usor. Vestea buna este ca daca alunita este rosiatica si este mai mult in fata decat in spate, o sa treci cu usurinta peste orice obstacol.
Alunita 2 – Esti o persoana predispusa la stres. Aminteste-ti sa tragi adanc aer in piept si sa te calmezi de fiecare data cand de simti presat de cei pe care ii iubesti.
Alunita 3 – Esti o persoana populara si eficienta, iar viata ta o sa fie un lung sir de provocari. Iti place sa muncesti si in egala masura sa ai o viata sociala dezvoltata. Cel mai probabil vei ocupa o functie inalta si plina de responsabilitati.
Alunita 4 – O alunita apropiata de mijlocul pieptului te avertizeaza sa ai grija la ce mananci si la alimentatia nesanatoasa, mai ales daca alunita este neagra si proeminenta. Daca este de culoare deschisa, inseamna ca vei avea noroc in dragoste si un partener de viata care te va iubi enorm.
Alunita 5 – O alunita pe partea superioara a sanilor reprezinta o viata fericita, cu putine griji. Trebuie totusi sa ai grija de sanatatea ta, mai ales cand te apropii de varsta de 50 de ani.

Mai multe pe Lyla.ro.