Ce intervenţie estetică şi-a făcut Adelina Pestriţu de ziua ei de naştere. „Vreau să păcălesc buletinul” FOTO

Adelina Pestrițu își sărbătorește ziua de naștere, joi, 2 februarie. Vedeta împlineşte 36 de ani, ocazie cu care i-a făcut o vizită medicului estetician și le-a arătat urmăritorilor ce cadouri a primit din partea soțului ei, Virgil Șteblea, și a fiicei lor, Zenaida.

02 feb. 2023, 16:43

Ce intervenţie estetică şi-a făcut Adelina Pestriţu de ziua ei de naştere. Influenceriţa a decis să meargă la cabinetul medicului estetician, acolo unde a efectuat un tratament cu botox pentru estomparea ridurilor, după care a postat imagini pe contul personal de Intagram. „Vreau să păcălesc buletinul. Nu, fetelor! Nu e nimic tabu în a avea grijă de noi. Sunt și creme foarte bune, dar nu cred că vreo cremă reușește să facă ce face botoxul. Asta cred că e deja evident pentru toată lumea. Sigur, e important să nu exagerăm și să avem un echilibru în toate”, a scris Adeloina Pestriţu.

Citeşte şi: Adelina Pestrițu, cel mai bogat influencer din România. Ce sumă colosală câștigă din activitatea din online

Altfel, vedeta a avut parte de o surpriză plăcută din partea familiei. Fiica acesteia, Zendaia, i-a desenat o felicitare, în care a scris mesajul „La mulți ani, mami! Mami, te iubesc!”, iar soţul, Virgil Șteblea, i-a dăruit un medalion prețios, în formă de cruce. „N-o să-l dau niciodată jos de la gât, pentru că e de la iubirile mele”, a scris Adelina Pestriţu pe Instagram.

Citeşte şi: Adelina Pestriţu i-a furat iubitul Ralucăi Tănase de la Bambi: „Nu i-am prins chiar în pat”

În plus, Virgil Șteblea a postat o imagine din timpul unei vacanțe cu soția lui, alături de un mesaj plin de romantism: „La mulți ani doamnei mele speciale! Te iubesc!”.