Ce intervenții estetice are Delia. Artista a recunoscut, într-un final: „Decât să dai banii pe o cremă antirid, mai bine îți rezolvi problema”

Ce intervenții estetice are Delia. Privind aspectul său fizic, în special chipul, mereu au existat cârcotași care au spus că vedeta a apelat la medicul estetician pentru a arăta așa bine. Ei bine, cântăreața a spus adevărul despre aceste lucruri.

24 feb. 2023, 22:32

Ce intervenții estetice are Delia. La cei 41 de ani, artista arată foarte bine, atât la corp, cât și la față. Bineînțeles, mișcarea o ajută foarte mult și încearcă să fie mereu activă, indiferent că face repetiții pentru concerte, aleargă prin parc sau face drumeții în diferite zone ale țării sau chiar în afara României.

Citește și: Delia Matache, dezvăluiri-șoc! Artista a dezvăluit de ce afecțiune suferă: „Nu o pot controla”

Ce intervenții estetice are Delia

Zilele acestea, artista a primit din nou o remarcă în mediul online de la o fană care spune că elixirul tinereții, în cazul ei, este reprezentat de botox și de acid hialuronic. Cu această ocazie, vedeta s-a hotărât să spună lucrurilor pe nume și să dezvăluie dacă a apelat, sau nu, la astfel de intervenții.

Mie botoxul mi se pare… decât să dai banii pe o cremă antirid, mai bine îți rezolvi problema.  Dacă mă încrunt, în cazul meu fac o cută la nas, zici că sunt cățel nervos, le fac genetic, nu au legătură cu vârsta. Dar botoxul nu te face mai frumos, ci doar îți blochează un mușchi.

Acidul hialuronic la nivelul feței nu am încercat și cum îmi arată mie simetria naturală a feței, nu cred că am nevoie, e ok. N-aș avea nevoie de bărbie sau de pomeți, îi am dintotdeauna. La buze am încercat, mi se pare drăguț să fie mai pline, dar totuși nu exagerat.

Cam atât, lasere și alte tratamente nu am încercat, însă aș vrea să încerc. Mi se pare că sunt în urmă rău la capitolul ăsta. Bine, nici nu am răbdare de așa ceva prea mult. Prefer să-mi fac acasă măști”, a dezvăluit Delia în mediul online.

Când vine vorba de operații estetice, Delia spune că există o îmbunătățire la care și-ar dori să apeleze și anume operația de rinoplastie, însă este prea speriată facă acest lucru. „Ce mi-ar plăcea să-mi fac, dar nu am curaj (n.r. nasul). E un pic așa, îl urăsc uneori. N-am curaj. El e ok așa cum e, dar ar putea să fie mai drăguț, mai în vânt. Deci cred că cea mai frumoasă chestie pe care poți să o faci pe la 60 de ani e un lifting bine făcut”, a mai spus Delia.