Ce îţi oferă operatorii de telefonie mobilă pentru mai puţin de 10 euro pe lună

Dacă în trecut, abonamentele cu sute de minute incluse erau un vis frumos, acum nu reuşim să vorbim sutele de minute pe care le avem incluse lunar.

13 mart. 2012, 06:19
Ce îţi oferă operatorii de telefonie mobilă pentru mai puţin de 10 euro pe lună

Apariţia terminalelor smartphone şi creşterea concurenţei pe piaţa românească i-a determinat pe operatorii să lanseze oferte de tipul “all inclusive” pentru a satisface noile nevoi ale consumatorilor, oferte care conţin minute naţionale, sute de minute în reţea, trafic de internet, apeluri video şi mesaje scrise naţionale.

Am analizat abonametele operatorilor şi vă prezentăm ce vă oferă operatorii de telefonie mobilă pentru un cost lunar mai mic de 10 euro (TVA inclus).

Orange România, cel mai mare operator de telefonie mobilă, are în portofoliu abonamentul Pantera 9, care îţi oferă pentru 9 euro (TVA inclus) pe lună 60 de minute naţionale, 200 de mesaje scrise naţionale, 600 de minute în reţea, 60 de MB trafic de internet şi 20 de mesaje multimedia naţionale.

Cosmote România are în portofoliu abonamentul S (small) care îţi oferă pentru 8,06 euro pe lună (TVA inclus), 125 de minute naţionale, 800 de minute în reţea, 800 de sms-uri  în reţea, 800 de minute în reţeaua fixă a Romtelecom, 200 de minute de apeluri video în reţeaua Cosmote, 20 de mesaje multimedia în reţea şi 20 de MB de trafic.

Vodafone România îţi oferă pentru 8 euro (TVA inclus), în cadrul abonamentului Mega 8, 80 de minute sau sms-uri naţionale, 800 de minute sau sms-uri în reţea şi 80 de MB pentru trafic de internet.