Ce îţi rezervă astrele în ultima săptămână din august

Descoperă ce-ţi rezervă horoscopul săptămânii 21 - 27 august.

RomaniaTV.net
21 aug. 2015, 10:08
Ce îţi rezervă astrele în ultima săptămână din august

BERBEC

Creativitatea acestor native şi dorinţa de a munci nu sunt puse la îndoială de nimeni. Doar că acestea sunt foarte pretenţioase şi meticuloase, gata să lase baltă toate activităţile care nu se desfăşoară după standardele lor. Unele sunt nevoite să suporte chiar în weekend musafiri prea puţin amabili.

TAUR

După ce au cutreierat toată luna, aceste native îşi canalizează întreaga energie către familie şi locuinţa personală. Se implică vineri, din tot sufletul, în ajungerea la un consens cu ceilalţi membri ai familiei. Cele mai multe vor să-şi schimbe casa din temelii şi pun la cale renovări esenţiale.

GEMENI

Prietenii şi rudele nu le vor lăsa în pace până nu vor programa o fărâmă de concediu, care să le aducă cât de cât şi puţină relaxare. Există un pericol real pentru cele care au divorţat şi trebuie să se stabilească limitele partajului, pentru că fostul partener va dori cu siguranţă să le escrocheze.

RAC

Şansele financiare se multiplică miercuri în aşa măsură, încât este posibil să apară probleme în privinţa exploatării în siguranţă a acestora. Joi, prietenii le enervează prin simpla prezenţă. Excesele sexuale pot deveni foarte „periculoase“ pentru cele care nu vor să devină mame în această perioadă.

Predicţiile pentru celelalte zodii le găseşti AICI.