Ce îți rezervă destinul în 2024 în funcție de cifra destinului. Mihai Voropchievici: „Dacă vor să facă un pas hotărâtor, e un an foarte bun pentru așa ceva”

Cei care sunt pasionați de numerologie știu deja faptul că numărul destinului ne influențează întreaga viață. Celebrul Mihai Voropchievici a dezvăluit cum va fi anul 2024 pentru noi în funcție de această cifră.

15 ian. 2024, 22:10
Ce îți rezervă destinul în 2024 în funcție de cifra destinului. Mihai Voropchievici: „Dacă vor să facă un pas hotărâtor, e un an foarte bun pentru așa ceva”
Ce îți rezervă destinul în 2024 în funcție de cifra destinului. Mihai Voropchievici: „Dacă vor să facă un pas hotărâtor, e un an foarte bun pentru așa ceva”

Numerologul Mihai Voropchievici a explicat cum se va desfășura anul 2024 pentru fiecare în parte, în funcție de cifra de destinului. Conform informațiilor furnizate de Fanatik, specialistul a indicat că acest an are o semnificație numerologică care stă sub vibrația cifrei 8.

Citește și: Topul zodiilor protejate de divinitate în 2024. Mihai Voropchevici. O zodie îşi triplează veniturile, alta iubeşte cu patos

Cifra de destin a unei persoane este determinată prin adunarea zilei de naștere cu luna și cu anul acesteia. De exemplu, dacă cineva s-a născut pe 5 ianuarie 2000, suma ar fi 5+1+2=8, astfel încât cifra de destin a acelei persoane va fi 8. Această procedură se aplică pentru toate datele de naștere, iar rezultatul final este obținut prin adunarea tuturor cifrelor până când se obține un singur rezultat.

„Cifra de destin 1

Pentru persoanele cu această cifră, 2024 va fi un an decisiv. E un an de extreme, ori extremă bună, ori rea. Trebuie să dea dovadă de altruism, să se mai detașeze de materialism și de dorința neapărată de a câștiga. Ei sunt pe vibrație 9 în acest an (an 8 + cifra de destin 1 – așa se calculează cifra de destin în 2024 sau, altfel spuse, vibrația anului).

Cifra de destin 2

Cifra de destin 2, vibrație 1 în 2024: Persoanele care au cifra de destin 2 se vor simți foarte bine. Au corelări. Anul nu e în contradicție cu ei. Dacă adunăm vibrațiile, rezultă o curiozitate. Cu destin 2,, vibrație 8 avem un unu.

Este an de noi începuturi. Vor demara acțiuni interesante. Dacă vor să facă un pas hotărâtor, e un an foarte bun pentru așa ceva. E un an bun și pentru schimbarea locului de muncă ori pentru un schimb de locuință.

Cifra de destin 3

Cifra de destin 3, vibrație 2 în 2024. Persoanele cu aceste date numerologice au o combinație fericită între imparul 3 și cifra pară 8. Dau de bogăție. Tot ce înseamnă afaceri pentru ei aduce câștiguri. Au idei geniale, dinamism, talente pe care trebuie să le exteriorizeze. 8 îi va face mai entuziaști pe cei cu destinul 3 indiferent ce au în minte să facă.

Cifra de destin 4

Destinul 4, vibrație 3 în 2024. Persoanele cu aceste cifre au preocupări materiale în mod excesiv, au un curaj nesăbuit. Trebuie să se tempereze, căci acest curaj poate fi distrugător în goana lor după înavuțire. E bine să renunțe la duritate. Cei cu 4 cifră de destin sunt oameni mai duri, dar buni la suflet.

Cifra de destin 5

Destin 5, vibrație 4 în 2024. Anul 8 le aduce energie nebănuită, stimulatoare, care îi apropie de succes. 5 este plin de idei nemaipomenite. Persoanele cu aceste date au un curaj ieșit din comun, poate mai mare decât cel al celui cu destin 4. Există o atenționare de risc atunci când se hazardează în ceva și nu își iau măsuri.

Cifra de destin 6

Cifra de destin 6, vibrație 5 în anul 2024. Persoanele cu vibrație 5 vor avea parte de succese nebănuite. Se preocupă, de asemenea, de tot ce ține de locuință. Se pot muta în casă nouă ori vor renova. Vor avea atâția bani încât își vor permite orice își doresc. Cei care sunt pasionați de artă, pot face achiziții frumoase în sensul ăsta. Vor avea și tendința spre zgârcenie. Vor avea bani mai mult decât au nevoie.

Cifra de destin 7

Cifra de destin 7, vibrație 6 în 2024. Persoanele cu 7 într-un an universal 8 pot fi mai reci și, deși au noroc la bani, nu pun preț pe ei. Banii trebuie cheltuiți, în opinia lor, cu scop nobil. Vor să îi ajute mai mult pe alții. Cei cu 7 vor fi într-o contradicție totală cu propria persoană, între spirit și material.

Trebuie să se gândească la ce pot face ei pentru alții. Cei cu destinul 7 sunt atenționați că vor avea o multitudine de ocazii nenumărate de a obține niște beneficii. Să încerce să nu piardă trenurile, să fie mereu pe fază. Orice oportunitate trebuie valorificată.

Cifra de destin 8

Destin 8, vibrație 7 într-un an universal 8. Toate puterile acestor nativi sunt amplificate, atât defectele cât și calitățile. Persoana cu destin 8 într-un an 8 nu va fi chiar cel mai tare din parcare, ci trebuie să se mulțumească fix cu ce are, cu nimic în plus, căci strică balanța cosmică. Cum spune și o rună, nu e bine să forțeze mâna norocului. Într-un astfel de an, cei cu destin 8 pot să audă de un deces ori de îmbolnăvirea unei persoane dragi.

Cifra de destin 9

Destin 9, vibrație 8 în 2024. Cei care au acest destin vin în incompatibilitate cu anul 8. Persoanele cu aceste date se vor apuca să strângă bani, dar nu în moduri cinstite. Tentația e de a obține bani pe căi necinstite. Pot cădea în capcanele lui 8, așa că ar fi bine să fie ceva mai chibzuiți. Până la urmă, dacă vor cădea în plasa lui 8, vor fi nevoiți să facă o operă de binefacere pentru a-și spăla păcatele. Să aibă mare grijă cei cu destin 9 la cum se joacă cu forța financiară a anului 8.

Cifra de destin 2, vibrație 1 în 2024: Persoanele care au cifra de destin 2 se vor simți foarte bine. Au corelări. Anul nu e în contradicție cu ei. Dacă adunăm vibrațiile, rezultă o curiozitate. Cu destin 2,, vibrație 8 avem un unu”, a dezvăluit Mihai Voropchievici.

Citește și: Horoscop Mihai Voropchievici 15-21 ianuarie 2024! Zodiile care au tras lozul cel mare la loteria astrelor