Ce l-a rugat Ion Dolănescu pe fiul său, înainte să moară. Ionuț Dolănescu a dezvăluit abia acum: „Îmi tot spunea să mă grăbesc”

Ce l-a rugat Ion Dolănescu pe fiul său, înainte să moară. Regretatul cântăreț de muzică populară, care s-a stins la 65 de ani, avea o relație apropiată cu fiii lui, mai ales cu Ionuț, fiul cel mare. Acesta a dezvăluit abia acum câteva lucruri despre tatăl său. despre care puțină lume știe.

25 iun. 2023, 09:13
Ce l-a rugat Ion Dolănescu pe fiul său, înainte să moară. Ionuț Dolănescu a dezvăluit abia acum: „Îmi tot spunea să mă grăbesc”
Ce l-a rugat Ion Dolănescu pe fiul său, înainte să moară

Ce l-a rugat Ion Dolănescu pe fiul său, înainte să moară. Ionuț a povestit că tatăl său a fost foarte fericit de venirea pe lumea a nepoțelului său, iar întreaga familie își făcea planuri de botez. Și pentru că regretatul artist îl adora pe micuț și, ca un gest premonitor, l-a rugat pe Ionuț să amâne botezul pentru o perioadă mai caldă a anului. Din nefericire, Ion Dolănescu s-a stins din viață fără să apuce să asiste la creștinarea nepoțelului.

Citește și: Ionuț Dolănescu a făcut anunțul trist despre Maria Ciobanu: „Mama a decis că nu vrea să riște”

Ce l-a rugat Ion Dolănescu pe fiul său, înainte să moară

Ne făceam planuri legate de botezul primului meu născut, Vlăduț. Țin minte că tata îmi tot spunea să mă grăbesc, să ne grăbim, eu și soția mea, să-i oferim un nepot. Așa că atunci când Vlăduț a venit pe lume, a fost o mare fericire. Tata a apucat să-l țină în brațe câteva luni. Și se apropia timpul de a-l boteza. Tata a venit la mine și ne-a rugat să amânăm puțin momentul, să nu-l facem iarna.

Hai să-l botezăm în luna mai, când se mai încălzește! Poate o fi mai bine pentru toți, și pentru el și pentru mine, cu problemele mele de sănătate!, mi-a spus tata. Și am acceptat imediat. Din păcate, n-a mai apucat, fiincă altcineva avea alte planuri cu el”, a declarat Ionuț Dolănescu, pentru Impact.ro.

Ionuț Dolănescu a mărturisit că tatăl său nu a dat niciun semn că avea să moară, mai ales că cei doi aveau multe planuri împreună.

Mai devreme sau mai târziu, toți avem parte de o anume întâlnire. Însă, tata, modelul meu în viață, nu-mi dăduse niciun semn că își încheiase în vreun fel socotelile cu viața! Dimpotrivă, la 65 de ani, cât avea la acel moment, avea planuri noi, și pe plan personal, dar și profesional”, a mai adăugat Ionuț Dolănescu.