Ionuț Dolănescu a făcut anunțul trist despre Maria Ciobanu: „Mama a decis că nu vrea să riște”

Ionuț Dolănescu a făcut anunțul trist despre Maria Ciobanu. Celebra cântăreață de muzică populară trăiește în America de ani buni și se pare că nici vara asta nu va veni în România, dintr-un motiv bine întemeiat. Soțul ei, Mircea Câmpeanu, are probleme mari de sănătate și a fost operat la inimă.

24 iun. 2023, 09:31
Ionuț Dolănescu a făcut anunțul trist despre Maria Ciobanu: „Mama a decis că nu vrea să riște”
Ionuț Dolănescu a făcut anunțul trist despre Maria Ciobanu

Ionuț Dolănescu a făcut anunțul trist despre Maria Ciobanu. Deși s-a mutat de foarte mult timp în America, artista și-a petrecut fiecare vară în România. Fiul acesteia  a dezvăluit că, din păcate, anul acesta mama sa nu va mai putea veni în țară, pentru că trece prin momente grele.

Citește și: Procesul fraților Dolănescu se apropie de final. Cine va intra în posesia vilei din Sectorul 5 al Capitalei, după ce s-au judecat timp de patru ani

Ionuț Dolănescu a făcut anunțul trist despre Maria Ciobanu

Cântăreața vrea să fie alături de soțul ei, Mircea Câmpeanu, care a fost operat și are nevoie de îngrijiri. Însă, Ionuț Dolănescu a declarat că că va pleca în Statele Unite cu toată familia sa, pentru a-i fi alături interpretei de muzică populară în ziua în care va împlini 86 de ani, în luna septembrie.

Mama a ales după operația suferită de soțul dânsei să petreacă o perioadă de timp alături de acesta, ca să se asigure că lucrurile evoluează bine.

Mircea Câmpeanu a fost operat acum circa o lună de zile la inimă, unde i s-au montat niște stenturi. Totul decurge așa cum ar trebui, dar mama a decis că nu e cazul să riște nimic.

Mama va împlini la începutul lunii septembrie 86 de ani. Dacă nu va reuși să ajungă deloc la noi, atunci vom merge noi, cu mic, cu mare, în Statele Unite că să-i urăm toate cele bune și cuvenite”, a declarat Ionuț Dolănescu pentru Playtech.ro.

Mai mult, artistul a mărturisit că mama lui se simte foarte bine la cei 85 de ani, iar înaintarea în vârstă nu i-a afectat deloc sănătatea. „Avem și vești bune! Mama se simte foarte bine, mulțumim bunului Dumnezeu! Nu e doar sănătoasă, în ciuda vârstei înaintate, dar are și o minte limpede și brici, ceea ce este un lucru foarte important”, a mai declarat Ionuț Dolănescu.