Ce lasă la amanet românii care au nevoie de bani, în 2024. Cât de căutate sunt device-urile de ultimă generație

Ce duc românii la amanet. Una dintre cele mai mari platforme de tranzacționare a produselor amanetate de români a făcut o estimare privind cele mai vândute produse în 2024.

08 feb. 2024, 18:46
Ce lasă la amanet românii care au nevoie de bani, în 2024. Cât de căutate sunt device-urile de ultimă generație
Ce device-uri duc românii la amanet

Ce device-uri duc ajung la amanet, în 2024. Compania românească CreditAmanet a înregistrat și anul trecut performanțe notanbile în segmentul de electronice, când vânzările pentru smartphone-uri, laptopuri și tablete au crescut cu 55% față de anul 2022.

„Atenția tot mai mare a clienților pentru electronicele pre-owned se datorează ofertei diversificate, din care nu lipsesc produsele de ultimă generație la prețuri competitive, precum și programelor Buy Back pe care le-am derulat. Anul trecut, am avut o creștere semnificativă a tranzacțiilor, iar feedback-ul favorabil primit de la clienți este o motivație constantă să venim în întâmpinarea lor cu oferte cât mai avantajoase”, spune Cosmin Popovici, CEO CreditAmanet, potrivit adevarul.ro.

Citește și: Caz şocant în Capitală: Un individ mascat a vrut să dea foc unei case de amanet, cu tot cu angajatul în interior

Buy Back pentru electronice, program derulat de CreditAmanet pe tot parcursul anului 2023, va continua și în 2024 datorită succesului avut în rândul clienților: Este foarte popular pentru că oferă posibilitatea achiziției electronicelor la prețuri accesibile prin returnarea dispozitivelor vechi”, explică CEO-ul companiei.

Programul Buy Back oferă clienților oportunitatea să aducă un telefon vechi și să-și aleagă altul, de o generație mai nouă, din oferta magazinului primind înapoi până la 75% din valoarea produsului, dacă acesta este în stare bună.

„Un alt lucru apreciat la programul Buy Back este ușurința procesului prin care pot ajunge în posesia unui telefon sau a altui device aproape nou, la prețuri avantajoase”, mai spune Cosmin Popovici.

Obiectivul pentru anul 2024 pe acest segment de bussines al companiei este îmbunătățirea procesului de tranzacționare în agențiile din București și din restul țării, dar și pe platforma online.

„Lucrăm în permanență pentru a îmbunătăți experiența de cumpărare a clienților noștri. Anul acesta vom introduce noi opțiuni și facilități, care – suntem convinși – îi vor suprinde plăcut pe utilizatori”, precizează CEO-ul CreditAmanet, care afirmă că stimularea achiziționării de electronice pre-owned are și obiective noncomerciale.

Citește și: Patru bărbaţi, reţinuţi pentru 24 de ore în cazul seifului furat dintr-o locuinţă din Sectorul 4. O parte din ceasuri și bijuterii, recuperate de la amanet

Încurajarea economiei circulare prin prelungirea ciclului de viață al device-urilor și reducerea deșeurilor electronice reprezintă „eforturile noastre de a proteja mediul și de a promova responsabilitatea în utilizarea resurselor”, subliniază Cosmin Popovici.

Cele ma căutate device-uri prin programul Buy Back sunt smartphone-urile de ultimă generație, de la brandurile cu notorietate pe piață. Produsele sunt verificate de specialiști care folosesc softuri dedicate pentru a garanta autenticitatea și starea impecabilă a dispozitivelor. Fiecare produs achiziționat are o perioadă de garanție de un an, dar și un retur de 14 zile.

„În contextul revoluției digitale pe care o traversăm, electronicele devin tot mai relevante pentru clienții noștri. Din acest motiv, ne propunem să îmbunătățim constant oferta și experiența de cumpărare. Fiecare client primește valoarea optimă pentru investiția sa, iar procesul de cumpărare sau vânzare este eficient și transparent, bazat pe încredere și confort în fiecare etapă a tranzacției. Totodată, prin încurajarea trendului ascendent al electronicelor pre-owned promovăm practicile sustenabile și responsabile de consum, o necesitate în lumea actuală”, mai spune oficialul companiei.