Ce le aduce noul an lui Şerban Huidu, Oanei Zăvoranu şi Monicăi Gabor

2012 va fi un an mai bun pentru unele dintre vedetele noastre. De pildă, Monica Gabor  se va împlini în anul ce vine pe plan sentimental. Cel puţin aşa arată astrele. Alţii vor continua însă să se confrunte cu agitaţia din 2011. Este cazul Oanei Zăvoranu.

RomaniaTV.net
31 dec. 2011, 10:27
Ce le aduce noul an lui Şerban Huidu, Oanei Zăvoranu şi Monicăi Gabor

După accidentul tragic din 2011, Şerban Huidu are şanse să se liniştească.

Astrologul Cristina Vanea susţine că neplăcerile, starea de nemulţumire şi de apăsare pe care acesta le resimte se vor atenua considerabil spre sfârşitul anului.

Monica Gabor, trecută prin divorţul cu Irinel Columbeanu, va avea în schimb parte de împliniri pe plan sentimental.

Potrivit Cristinei Vanea, în prima parte a anului, fosta doamnă Columbeanu va avea realizări în ceea ce priveşte zona sentimentală sau cea a copiilor.

„Poate fi o consolidare a unei relaţii, nu neapărat o căsătorie”, a spus astrologul, la România TV.

În ceea ce o priveşte pe  Oana Zăvoranu, Cristina Vanea apreciază că aceasta are un destin agitat şi că îi este greu să creadă că aceasta va avea un 2012 liniştit.

Divorţaţi cu mare tam-tam, Remus şi Irina Truică ar putea ajunge anul viitor la partaj.

„Este posibil ca toată această tevatură în ceea ce priveşte divoţul, copiii, să se mute pe partea de partaj”, a apreciat Cristina Vanea.

Familia Borcea, care a oferit în 2011 nunta anului, va avea un an nou agitat. Astrologul spune că cei doi soţi se vor mai linişti spre finele anului.