Ce legătură există între Daniel Buzdugan și părintele Vasile Ioana. ”Nu e genul de preot care să dea cu pumnul în masă”

Recent, Daniel Buzdugan a vorbit despre credință și sfaturile primite de la preotul Vasile Ioana. Pentru cei ce nu știu, prezentatorul are o legătură aparte cu îndrăgitul părinte. Vezi mai jos toate detaliile.

08 apr. 2024, 16:59
Ce legătură există între Daniel Buzdugan și părintele Vasile Ioana. ”Nu e genul de preot care să dea cu pumnul în masă”

Recent, Daniel Buzdugan a vorbit despre credință și sfaturile primite de la preotul Vasile Ioana. Pentru cei ce nu știu, prezentatorul are o legătură aparte cu îndrăgitul părinte.

Citește și Daniel Buzdugan și-a retras copiii de la școala privată. Care a fost motivul: „I-am dus la stat. Am făcut asta acum trei ani”

Daniel Buzdugan are o legătură specială cu spiritualitatea și credința, îndrăgitul prezentator de la radio Zu dezvăluindu-ne în exclusivitate faptul că rugăciunea l-a ajutat să treacă la un moment dat și peste o cumpănă destul de dificilă din viața sa.

Acesta are o legătură specială și cu preotul Vasile Ioana, pe care Buzdugan spune că îl sună adesea, în momentul în care are ceva pe suflet.

Ce legătură există între Daniel Buzdugan și părintele Vasile Ioana. ”Are o blândețe”

Cei doi se cunosc destul de bine, iar matinalul emisiunii de radio ne spune cum s-au împrietenit cu părintele.

„Am avut tot felul de discuții frumoase și vesele cu Părintele Vasile Ioana, noi ne întâlneam destul de des, pentru că până la un moment dat, copiii noștri au fost colegi la aceeași școală, Matei și Maria au fost colegi de clasă.

Vezi la televizor tot felul de informații și uneori nu știi de unde să apuci treaba asta, eu îl mai sun pe părinte și îmi spune cum vede el și mă lămurește, este tare blând și nu e genul de părinte care să dea cu pumnul în masă, are o blândețe care te liniștește”, a declarat Daniel Buzdugan, potrivit Spectacola.ro.

Printre altele, realizatorul de radio a mai spus și faptul că rugăciunea și cuvântul lui Dumnezeu reprezintă enorm pentru el, mai ales că a fost în situații dificile și cu ajutorul credinței a reușit să meargă mai departe.

Citește și Daniel Buzdugan și-a retras copiii de la școala privată la cea de stat. „Nu e normal să dăm atâția bani. Am vrut să vadă că se poate face carte și așa”

„Am avut o situație foarte dificilă la un moment dat, în care trebuia să las de la mine. Am citit Psaltirea, pentru că eram foarte abătut și am găsit scris negru pe alb „Căutați pacea mai bine decât dreptatea. Eu cred că prin credință și prin rugăciune vom fi ocrotiți de Dumnezeu, Maica Domnului, nu ne va lăsa Dumnezeu, cum s-ar zice”, ne mai spune Daniel Buzdugan.