Ce loc de muncă îţi e destinat în funcţie de cum bei cafeaua

Se ştie că la fiecare loc de muncă, fiecare angajat are tabieturile sale. Însă, se pare că în funcţie de aceste tabieturi, putem să ne dăm seama de ce fel de loc de muncă i se potriveşte fiecăruia.

RomaniaTV.net
06 apr. 2013, 08:59
Ce loc de muncă îţi e destinat în funcţie de cum bei cafeaua

Si cum cafeaua sau iesitul in pauze de cafea este una dintre cele mai prezente activitati de socializare la locul de munca, cercetatorii au studiat acest fenomen si au ajuns la concluzia ca locul de munca este influentat de preferintele fiecarei persoane, in functie de cafea.
Astfel, potrivit unui studiu realizat de cei de la Career Builder, cel putin 69% dintre toti angajatii consuma cafea de cel putin doua ori pe zi la locul de munca, pentru a socializa. Totodata, jumatate dintre ei considera ca randamentul lor ar putea scadea in cazul in care nu isi beau cafeaua zilnica la locul de munca.

Studiul a fost realizat pe un esantion de 4700 de persoane din sectoare de activitate diferite si a conchis ca felul in care se bea cafeaua si cantitatea de cafea bauta sugereaza care este locul de munca potrivit pentru fiecare persoana.

Cafeaua lunga

Potrivit studiului mentionat mai sus, persoanele care prefera cafeaua lunga sunt predestinate pentru locuri de munca tehnice, bazate pe studii stiintifice sau pentru persoane care au inclinatie catre marketing si relatii publice. Explicatia este ca aceste persoane isi fac foarte multe planuri si au nevoie de ragaz mare pentru a lua o decizie exacta, ragaz pe care il regasesc intre doua guri de cafea.

Cafeaua scurta si tare

Daca iti place cafeaua tare si scurta, sau rapida, atunci esti predestinat unui post de jurnalist sau scriitor. Aceste persoane sunt grabite mereu si au nevoie de “pilule” de energie, oferite de cafelele tari. Acest tip de persoane iau decizii rapid si isi pun in practica cele mai multe idei.

CONTINUAREA PE LYLA.RO.