Ce mai face Arsenie de la O-Zone. Artistul se iubeşte cu o rusoaică sexy şi are un look total schimbat FOTO

Arsenie Todiraş, fost membru O-Zone, şi-a schimbat look-ul şi are o iubită bombă sexy.

29 nov. 2019, 07:57

Succesul nu a reușit să-i țină împreună pe cei trei membri O-Zone, băieții pornind pe drumuri separate, scrie viva.ro. Radu Sârbu și-a deschis o casă de discuri în România și Dan Bălan s-a lansat în muzică și peste hotare, iar Arsenie Todiraș – pe numele de scenă Arsenium – a rămas și el în branșă, concentrându-se pe piața muzicală din Rusia, unde are mare succes.

Citeşte şi Carla’s Dreams, show de zile mari în maşina unui cunoscut jurat „X Factor”. Cum sună „Dragostea din tei” VIDEO

„Am carieră solo, stau în Rusia și am zis să mă mai întorc prin România, că mă sună lumea. Nu există diferența între trupă și solo, depinde de hit. Cu băieții din fosta trupă păstrez legătura, cu Radu mai mult’, spunea Arsenie într-un interviu.

Artistului îi merge foarte bine și ca solist, piesele sale bucurându-se de succes. În plus, Arsenie nu mai seamănă deloc cu tânărul din O-zone, solistul afișând un look mult mai îndrăzneț și o culoare de păr diferită.

„M-am așezat la casa mea”

Todiraş nu stă rău nici la capitolul dragoste, artistul fiind într-o relație cu o cântăreață tinerică de origine rusă, Mianna, alături de care și cântă, deci Arsenie (36) a îmbinat perfect viața personală cu cea profesională:

„Am prietenă, sunt de mulți ani, de vreo patru ani. M-am așezat la casa mea. Mă iubește și o iubesc foarte mult. Acum nu am luat-o cu mine în România pentru că a obosit, eu am tot umblat. Fata mea e foarte frumoasă. Îmi plac vacanțele, ne facem timp”, spunea Arsenium anul trecut.