Membrii O-Zone au rupt orice legătură. Ce s-a întâmplat după destrămarea trupei: „Lucrurile bune se întâmplă o dată în viață”

Membrii O-Zone au rupt orice legătură. În anii 2000, Dan Bălan, Radu Sîrbu și Arsenie Todiraș făceau furori cu melodiile lor, în special cu "Dragostea din tei", care se mai ascultă cu drag și astăzi. Odată cu destrămarea trupei, cei trei și-au văzut fiecare de viața lor, vorbind extrem de rar.

25 oct. 2023, 09:28
Membrii O-Zone au rupt orice legătură. Ce s-a întâmplat după destrămarea trupei: „Lucrurile bune se întâmplă o dată în viață”
Membrii O-Zone au rupt orice legătură

Membrii O-Zone au rupt orice legătură și nu-și mai vorbesc sau dacă o mai fac e vorba doar despre mici excepți. Foarte rar, o dată sau de două ori pe an. Singurul stabilit constant în România este Radu Sîrbu, care și-a deschis un studio muzical profesionist.

Citește și: Arsenium de la trupa O-zone, pregătit de însurătoare. Cine este femeia care i-a furat inima

Membrii O-Zone au rupt orice legătură

Nu am mai ținut legătura. Mai vorbim de câteva ori pe an, o dată când ne urăm toate cele bune de ziua de naștere și a doua, cu mai știu eu ce ocazie specială. Cam atât! Dacă ne vedem pe stradă, ne salutăm, dar mai multe nu știu ce să vă spun!

O-Zone a fost asemenea un job! Până îți dai demisia ai o relație mai bună sau mai rea cu colegii. Apoi, îți vezi de drumul tău și, ca atare, cu unii dintre colegi mai ții legătura, cu alții, nu! Așa s-a întâmplat și cu noi, cei de la O-Zone!

Discutăm rar, așa că nu  aș putea să vă spun cu exactitate cu ce se ocupă Arsenie sau Dan astăzi. E ca versul acela din melodia noastră, : ce-a fost nu s-a pierdut! Nu s-a pierdut, dar a trecut! Nu poţi rămâne în trecut”, spune Radu Sîrbu pentru Cancan.ro.

La 20 de ani, împliniţi, de la lansarea marelui hit, „Dragostea din tei”, nimic nu mai e la fel ca în perioada lor de „aur”. „Sunt de părere că lucrurile bune, cele mai bune, se întâmplă o singură dată în viață. O singură dată apare contextul și dai marea lovitură. Astăzi, ce se cânta acum 20 de ani nu mai are același impact. S-au schimbat generațiile și gusturile.

Și spun asta în ciuda faptului că am lansat, cu câteva luni în urmă, un remix al aceleiași melodii, despre care nu pot spune că nu  aprins. Dimpotrivă, s-a bucurat și el de succesul lui. Dar, sincer, o nouă reunire a trupei mi-e greu să cred că se mai poate produce așa ceva! Fiecare ne-am văzut de viețile noastre!

Împreună, trupa noastră, are pe Spotify și azi peste două milioane de fani, ceea ce nu e deloc puțin lucru! Dar tot nu știu dacă am mai avea în prezent succesul de acum 20 de ani, dacă ne-am propune așa ceva. O-zone a avut momentul său de glorie, atunci când a fost scris să fie!”, a mai spus Radu Sîrbu.

O-Zone, trupa care a produs cel puțin 35 de milioane de euro din muzica lor, vânzând peste 12 milioane de albume în circa 30 de țări, s-a destrămat în 2005, după șase ani de activitate. În 2004 a fost desemnată cea mai de succes trupă europeană, iar în 2003 au lansat șlagărul cel mai cunoscut, „Dragostea din tei”.