Ce mai face „femeia cu porumbeii” din „Singur Acasă”. Drama actriței care își petrece Sărbătorile singură

Actrița Brenda Fricker, din Singur Acasă 2, a dezvăluit că va fi nevoită să-și petreacă Crăciunul singură.

25 dec. 2020, 20:41
Ce mai face „femeia cu porumbeii” din „Singur Acasă”. Drama actriței care își petrece Sărbătorile singură

Actrița irlandeză, care are 75 de ani, s-a deschis în fața jurnaliștilor și a spus la un post de radio că ar minți dacă ar spune că are un Crăciiiuin plăcut și fericit.

Brenda, norocoasa câștigătoare a unui premiu Oscar pentru cea mai bună actriță în rol secundar din filmul „My left foot”, a mărturisit că va reuși să treacă peste acest episod închizându-și telefonul, trăgând draperiile și luându-și câinele în brațe.

„Am 75 de ani acum și aș minți dacă aș spune că ar fi un Crăciun plăcut și fericit pentru că sunt unul dintre acei oameni, sunt bătrână și trăiesc singură și poate fi foarte trist”, a spus ea, potrivit DailyMail.

De Revelion va fi mai greu, a mai spus Brenda. „Clopotele sună și nu este nimeni pe care să pot îmbrățișa și care să-mi zâmbească”.

Brenda Fricker este o actriță pensionară irlandeză, a cărei carieră a durat șase decenii pe scenă și pe ecran. A apărut în peste 30 de filme și roluri de televiziune. În „Singur Acasă” a avut un rol memorabil, care i-a asigurat succesul pe o perioadă lungă de timp.

„Singur Acasă” e, poate, cea mai vizionată serie de filme din lume în perioada sărbătorilor de iarnă. Magia Crăciunului parcă nu e la fel fără aceste producții, chiar și acum, la 30 de ani de la apariția primului film.

Ce mai face Macaulay Culkin, care a interpretat rolul principal în „Singur Acasă”

Macaulay Culkin, actorul care a jucat rolul principal în „Singur Acasă”, avea doar 10 ani atunci când a apărut în primul film. Timpul a trecut și actorul arată de nerecunoscut acum, la cei 40 de ani ai săi.

După ce a jucat în „Singur Acasă” și „Singur Acasă 2: Pierdut în New York”, a devenit unul dintre cei mai de succes actori tineri. A ajuns să se situeze pe locul doi în două topuri realizate de VH1 (100 cei mai tari copii-artiști) și E! (50 cei mai tari copii-artiști).

Rolul din „Singur Acasă” i-a adus numeroase premii și nominalizări. A jucat mai apoi și în alte filme, dar și seriale de televiziune, însă nu a mai reușit să atingă același succes ca în filmele de Crăciun.

Deși carisma și talentul actoricesc îi promiteau o carieră înfloritoare în cinematografie, Macaulay Culkin nu a dorit să stea prea mult în lumina reflectoarelor.

Actorul se bucură acum de intimitate pe plan personal și duce o viață liniștită, alături de iubita lui și animalele lor de casă, un cățel și două pisici. Așa a fost fotografiat în luna octombrie, alături de prietena lui, Brenda Song, și animalele de companie pe care le-au scos la plimbare pe străzile din Los Angeles.

Cum arată acum Macaulay Culkin, la 30 de ani de la apariția primului film „Singur Acasă”


loading...
Partenerii noștri