Ce mai face Marius Țeicu la 6 ani de la moartea fiicei sale. Faimosul compozitor este total schimbat: „Încă o simt lângă mine”

În urmă cu șase ani, Marius Țeicu a trecut prin una dintre cele mai traumatizante experințe prin care trece un om.Fiica sa, Patricia, s-a stins din viață după o luptă cumplit de grea cu leucemia. Cu toate că au trecut deja câțiva ani, viață celebrului compozitor nu a revenit la normal.

11 dec. 2023, 08:50
Ce mai face Marius Țeicu la 6 ani de la moartea fiicei sale. Faimosul compozitor este total schimbat: „Încă o simt lângă mine”
Ce mai face Marius Țeicu la 6 ani de la moartea fiicei sale. Faimosul compozitor este total schimbat: „Încă o simt lângă mine”

Marius Țeicu se numără printre compozitorii care nu necesită niciun fel de introducere. De-a lungul anilor, el a creat piese extraordinare pentru artiștii cu care a colaborat, unele dintre acestea rămânând nemuritoare. Din nefericire, a devenit tot mai retras în urma dramei prin care a trecut.

Citește și: S-a aflat cine sunt cei patru noi juraţi de la „Chefi la cuţite”. Nume surprinzătoare alese de Antena 1

Pentru un părinte, durerea cea mai cumplită este pierderea propriului copil. Au trecut 6 ani de când Marius Țeicu și-a pierdut fiica, Patricia. Trauma a fost atât de profundă încât compozitorul s-a retras din atenția publică.

Înainte de a fi marcat profund de tragedie, Marius Țeicu era unul dintre cei mai activi compozitori muzicali. Artiști precum Corina Chiriac și Angela Similia îl alegeau cu încredere pentru colaborări. Gândul că fiica sa nu mai este în viață a fost pentru compozitorul Marius Țeicu una dintre cele mai devastatoare experiențe pe care le-a trăit vreodată. Desigur, era conștient că nimic nu va mai fi la fel pentru el, însă se pare că totuși a fost surprins de ceva.

Acum ceva timp, marele compozitor recunoștea pentru cancan.ro că niciodată nu a crezut că va renunța la muzică.Moartea Patriciei a provocat o schimbare profundă în dorința lui Marius Țeicu de a compune sau scrie piese. Chiar dacă inspirația nu i-a lipsit, el nu mai simte aceeași atracție pentru acest domeniu. Decizia sa de a se retrage din activitate a surprins pe cei care colaborau cu el.

Mulți au crezut inițial că este doar o alegere temporară și că lucrurile vor reveni la normal. Din păcate, acest lucru nu s-a întâmplat. Ca dovadă, au trecut mulți ani de când nu s-a mai așezat la masa de compus.

Cu toate acestea, Marius Țeicu a reușit să vadă și partea pozitivă a situației. Înainte ca fiica sa să piară în urma unei lupte grele cu leucemia, Țeicu compusese 500 de piese, iar unele dintre ele îi alină dorul de marea lui pasiune.

”Încă o simt lângă mine. O mai și visez din când în când. Știu că Patricia este îngerul nostru și, atunci când mai avem necazuri, ne ajută de acolo, de Sus. Mă rog la ea, uneori, o simt lângă mine, știu că ne veghează”, a spus compozitorul, potrivit gândul.ro.

Moartea fiicei sale l-a schimbat radical pe faimosul compozitor. De când Patricia s-a stins din viață, Marius Țeicu nu și-a mai aniversat niciodată ziua de naștere. Singurele persoane care îi mai pun un zâmbet pe față sunt nepoții lui.

Citește și: Lidl, surprize pentru români! Cele mai cumpărate produse, reduse în perioada 11-17 decembrie