Ce mai face Marius Țeicu la 6 ani de la moartea fiicei sale. Faimosul compozitor este total schimbat: „Încă o simt lângă mine”

În urmă cu șase ani, Marius Țeicu a trecut prin una dintre cele mai traumatizante experințe prin care trece un om.Fiica sa, Patricia, s-a stins din viață după o luptă cumplit de grea cu leucemia. Cu toate că au trecut deja câțiva ani, viață celebrului compozitor nu a revenit la normal.
Alina Costache
11 dec. 2023, 08:50
Ce mai face Marius Țeicu la 6 ani de la moartea fiicei sale. Faimosul compozitor este total schimbat: „Încă o simt lângă mine”
Ce mai face Marius Țeicu la 6 ani de la moartea fiicei sale. Faimosul compozitor este total schimbat: „Încă o simt lângă mine”

Marius Țeicu se numără printre compozitorii care nu necesită niciun fel de introducere. De-a lungul anilor, el a creat piese extraordinare pentru artiștii cu care a colaborat, unele dintre acestea rămânând nemuritoare. Din nefericire, a devenit tot mai retras în urma dramei prin care a trecut.

Citește și: S-a aflat cine sunt cei patru noi juraţi de la „Chefi la cuţite”. Nume surprinzătoare alese de Antena 1

Pentru un părinte, durerea cea mai cumplită este pierderea propriului copil. Au trecut 6 ani de când Marius Țeicu și-a pierdut fiica, Patricia. Trauma a fost atât de profundă încât compozitorul s-a retras din atenția publică.

Înainte de a fi marcat profund de tragedie, Marius Țeicu era unul dintre cei mai activi compozitori muzicali. Artiști precum Corina Chiriac și Angela Similia îl alegeau cu încredere pentru colaborări. Gândul că fiica sa nu mai este în viață a fost pentru compozitorul Marius Țeicu una dintre cele mai devastatoare experiențe pe care le-a trăit vreodată. Desigur, era conștient că nimic nu va mai fi la fel pentru el, însă se pare că totuși a fost surprins de ceva.

Acum ceva timp, marele compozitor recunoștea pentru cancan.ro că niciodată nu a crezut că va renunța la muzică.Moartea Patriciei a provocat o schimbare profundă în dorința lui Marius Țeicu de a compune sau scrie piese. Chiar dacă inspirația nu i-a lipsit, el nu mai simte aceeași atracție pentru acest domeniu. Decizia sa de a se retrage din activitate a surprins pe cei care colaborau cu el.

Mulți au crezut inițial că este doar o alegere temporară și că lucrurile vor reveni la normal. Din păcate, acest lucru nu s-a întâmplat. Ca dovadă, au trecut mulți ani de când nu s-a mai așezat la masa de compus.

Cu toate acestea, Marius Țeicu a reușit să vadă și partea pozitivă a situației. Înainte ca fiica sa să piară în urma unei lupte grele cu leucemia, Țeicu compusese 500 de piese, iar unele dintre ele îi alină dorul de marea lui pasiune.

”Încă o simt lângă mine. O mai și visez din când în când. Știu că Patricia este îngerul nostru și, atunci când mai avem necazuri, ne ajută de acolo, de Sus. Mă rog la ea, uneori, o simt lângă mine, știu că ne veghează”, a spus compozitorul, potrivit gândul.ro.

Moartea fiicei sale l-a schimbat radical pe faimosul compozitor. De când Patricia s-a stins din viață, Marius Țeicu nu și-a mai aniversat niciodată ziua de naștere. Singurele persoane care îi mai pun un zâmbet pe față sunt nepoții lui.

Citește și: Lidl, surprize pentru români! Cele mai cumpărate produse, reduse în perioada 11-17 decembrie

Spynews
Cum arată casa prezentatorului de la Insula Iubirii. Radu Vâlcan și Adela Popescu au finisaje premium și au dat pe o baterie de baie 8000 de lei
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Afacerea inedită cu care un român simplu a dat lovitura după ce a renunțat la porumb și cartofi. A cultivat fructe, un singur kilogram se vinde și cu 70 de lei
Capital.ro
Se acordă gratuit pentru proprietarii de teren din România. Au extins lista. Lege nouă din 24 iulie
Playtech.ro
Ce acte îți trebuie pentru a pleca în vacanță pe un vas de croazieră
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Mărturii despre brigada rusă care a fost poreclită „Triunghiul Bermudelor”: „Săracul, a nimerit în cea mai mortală unitate”
Spynews
Am aflat cine este noul iubit milionar al Emei Uta! Și-au dat întâlnire în mare secret la Mykonos | EXCLUSIV
Spynews
Bella Santiago a fost jefuită! Hoții i-au furat banii strânși în câteva luni. Artista a povestit totul, la Știrile Antena Stars |VIDEO
Evz.ro
Tragedia prin care trece Dan Diaconescu. Dumnezeu să te odihnească!
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Scenariu HALUCINANT: Andrei Versace, ucis din cauza unui politician?! Fratele lui face dezvăluiri bizare: „Sunt foarte multe ipoteze”
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cutremur vineri seara, în România! Ce magnitudine a avut seismul și unde s-a resimțit
Capital.ro
Ungurii au făcut anunțul chiar în România. Ungaria vrea un acord istoric: Am întins mâna
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave
substantial.ro
Președintele Klaus Iohannis la recepția organizată de Emmanuel Macron pentru deschiderea Jocurilor Olimpice de la Paris 2024
MediaFlux
CÂT ne COSTĂ VECHIMEA la PENSIE. Calcule pentru UN AN
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!