Lidl, surprize pentru români! Cele mai cumpărate produse, reduse în perioada 11-17 decembrie

Lanțul de magazine Lidl le face o surpriză românilor, chiar în prag de sărbători! Supermarket-ul vine cu noi prețuri, reduceri și promoții pentru produsele de pe rafturi!

11 dec. 2023, 08:43
Lidl, surprize pentru români! Cele mai cumpărate produse, reduse în perioada 11-17 decembrie
lidl

Nu mai e mult până la Crăciun, motiv pentru care românii se pregătesc pentru cea mai frumoasă sărbătoare a anului. Lidl vine cu vești bune pentru oameni, mai ales că lanțul de magazine a ieftinit o mare parte dintre produse.

Citește și Produsul adorat de milioane de români, de luni la frigiderul Lidl. Ofertă de pus sub brad!

Magazinele Lidl vin în atenția cumpărătorilor cu noi promoții care se vor aplica începând de luni, 11 decembrie 2023, până pe data de 17 decembrie 2023, astfel că un produs adorat de toți românii, mai ales în perioada sărbătorilor, are o mare reducere și stoc limitat.

Acest ingrediente folosit în prepararea bunătăților de Crăciun este mereu la mare căutare, însă românii au devenit mai limitați cu produsele pe care cumpără, din cauza prețurilor prea mari.

Bucătăresele au posibilitatea să își umple cămara cu zahărul pe care îl pot cumpăra la un preț mult mai mic.

Însă atenție, cei care vor să achiziționeze produsul ar trebui să se grăbească pentru că stocul de zahăr din magazinele Lidl va fi limitat.

Reduceri la Lidl

Este vorba despre zahărul ”Furnicuța”, într-un pachet de un kilogram, produsul se va vinde în intervalul 11-17 decembrie 2023, la un preț de 4,59 de lei.

Pe lângă zahărul redus amintit mai sus, Lidl vine în atenția românilor preocupați de cumpărăturile de iarnă cu noi reduceri pentru aripi de pui sau file de somon norvegian – 150 de grame costă 6, 99 lei, iar aripile de pui „Cocorico” sunt și ele disponibile la raft, cu doar 1, 39 lei / 100 de grame.

Citește și Lidl vinde trei produse ideale pentru sărbătorile de iarnă. Dispozitivele pot fi cumpărate la super-prețuri

O altă reducere o au și caserolele de mici de 500 de grame, din carne de porc, mangaliță și vită, care au fost reduși de la suma de 18,99 lei și 15,99 lei.

Desigur, e loc pentru toate, mai ales pentru legumele, care nu pot lipsi de pe masa de sărbători!

În catalogul săptămânal Lidl arată că un borcan de 300 de grame de tocană de legume costă în perioada 11-17 decembrie 2,89 lei, în loc de 3,49 de lei, potrivit Click.