Ce mai face și cu ce se ocupă acum Ana Muntean, femeia prinsă alături de Ciprian Marica la hotel. FOTO

Acum doi ani, un clip filmat într-un hotel din Cluj-Napoca, cu Ciprian Marica și o femeie misteriosă, se viraliza pe internet. Cei doi erau atunci surprinși, după o noapte de amor, chiar de soțul tinerei.

11 iun. 2022, 10:21
Ce mai face și cu ce se ocupă acum Ana Muntean, femeia prinsă alături de Ciprian Marica la hotel. FOTO

Dar ce s-a întâmplat, de atunci, cu Ana Muntean și cum arată aceasta astăzi. Amanta lui Ciprian Marica este acum de nerecunoscut, și-a schimbat culoarea părului și a devenit vedetă pe Instagram.

Ce mai face și cum arată acum, Ana Muntean, amanta lui Ciprian Marica

În 2020, Ana Muntean a ajuns în atenția publicului din postura de amantă a lui Ciprian Marica. Cel care a făcut-o atunci vedetă este chiar soțul ei, Florin Muntean, un fost jucător de baschet de la Gaz Metan Mediaș.

Citește și: Ana Muntean rupe tăcerea despre aventura cu Ciprian Marica. „Nu am niciun fel de regret”

Deși la momentul respectiv imaginile s-au viralizat, între timp și se pare că fiecare și-a găsit liniștea. Ciprian Marica s-a întors la familie, după ce soția lui, Ioana, a trecut peste infidelitate.

Ana Muntean a fost iertată și ea și acum pare că îi merge mai bine ca niciodată. Ea a profitat de notorietatea pe care i-a adus-o conflictul pentru a-și crește afacerea.

La puțin timp după ce filmarea a ajuns pe internet, Ana și-a schimbat look-ul și a ajuns aproape de nerecunoscut. Ea a renunțat la roșcat și acum este blondă.

Ana Muntean a decis să se concentreze pe carieră, și-a dezvoltat comunitatea din mediul online, adunând, până în prezent, peste 40 de mii de urmăritori, potrivit Cancan.

În prezent este antrenoare de fitness, fiind absolventă a Facultății de Sport. Ana Muntean are o siluetă de invidiat și le ajută pe femei să ajungă la rezultatul dorit.

Fosta amantă a lui Ciprian Marica petrece multe ore în sala de antrenamente și promovează un stil de viață sănătos. Mai mult, ea este și proprietara unui brand de haine, pe care îl promovează în mediul online.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Ana Muntean (@anamuntean89)

Ana Muntean a avut COVID-19

În luna ianuarie, Ana Muntean le povestea pe rețelele de socializare că a trecut prin momente grele, după ce a contractat o formă agresivă de COVID-19.

„Timp de două săptămâni cât am stat în carantină (din cauza că am fost infectată cu Sars-Cov 1, 2, sau ce forme or mai fi) nu m-am antrenat deloc. Nici în vacanțe nu reușesc să fac pauză mai mult de 2, 3 zile de la antrenamente. De ce? Pentru că mă simt bine, am mai multă energie, am un tonus mai bun, iar beneficiile sunt interminabile din punctul meu de vedere, pentru sănătatea corpului, a minții și a sufletului.

Citește și: Fosta amantă a lui Ciprian Marica, infectată cu Covid. Ana Muntean: „M-am subțiat destul de tare”

În aceste două săptămâni nu am făcut efort deloc și am mâncat aproape ca majoritatea dintre noi (pâine, câte o friptură cu garnitură, câte un desert, un popcorn, un sandvich, etc). Dar nimic ieșit din comun. M-am subțiat destul de tare, ca și când aș fi slăbit. Mușchii și-au pierdut din volum (nemaifiind antrenați și, cu siguranță, nu am acoperit gramajul zilnic de proteină), și-au pierdut din forță, din rezistență și din tot.

Deși păream mai slabă, de fapt, nivelul țesutului adipos era mai mare datorită alimentației, iar masa musculară scăzuse. Deci, a fii slab, nu înseamnă neapărat un lucru bun. Noroc cu minunatul nostru corp și cu memoria celulară, putem reveni la forma de dinainte fără prea mari eforturi”, spune fosta amantă a lui Ciprian Marica pe contul ei de socializare.