Ce mai vor aleşii: centru social în satul lui Boc şi bazin de înot la Dăbuleniul lui Geoană

Printre miile de amendamente ale USL, depuse la Legea bugetului de stat, s-au numărat și câteva care prevăd investiții în folosul sătenilor din Răchițele, localitatea de baștină a lui Emil Boc, dar și în favoarea Dăbulenilor, unde senator este fostul pesedist Mircea Geoană.

RomaniaTV.net
11 dec. 2011, 11:53
Ce mai vor aleşii: centru social în satul lui Boc şi bazin de înot la Dăbuleniul lui Geoană

Astfel, parlamentarii liberali de Cluj au solicitat fonduri pentru ca în Răchițele să se construiască un centru social și o rețea de canalizare.

Chiar dacă nu mai este nici măcar membru în PSD, Mircea Geoană nu este cu totul părăsit de către foștii săi colegi, care consideră că este nevoie ca cineva să aibă grijă în continuare de colegiul în care fostul lider al partidului a fost ales senator, cel al Dăbulenilor.

Senatorul PSD Ion Călin a cerut bani de la fondul de rezervă al Guvernului pentru construirea unui bazin de înot și a unei baze sportive în Dăbuleni, precum și pentru asfaltarea localității.

De asemenea, o serie de liberali au solicitat fonduri pentru realizarea de trotuare în Vama Veche și 2 Mai, stațiuni apreciate tocmai pentru aspectul lor mai puțin îngrijit.