Ce MĂSURI a impus Gabriela Firea împotriva CANICULEI care se anunţă în Capitală

Primarul ales al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat, miercuri, că a transmis Administrației Spitalelor și Serviciilor Medicale București să monteze cel puţin 25 de corturi de prim ajutor, în contextul alertei de caniculă, valabilă în intervalul 17-22 iunie.

15 iun. 2016, 07:45
Ce MĂSURI a impus Gabriela Firea împotriva CANICULEI care se anunţă în Capitală

În ceea ce priveşte canicula din acest weekend, am transmis deja ASSMB informal să nu ia în derâdere ceea ce se va întâmpla şi să instaleze minimum 25 de corturi în Capitală cu peronal medical, apă, canapea pentru odihna pacienţilor, cu ventilatoare, medicamente, truse de prim ajutor„, a declarat Gabriela Firea la România TV.

În ceea ce priveşte ploile torenţiale din ultimele zile, primarul ales al Capitalei susţine că trebuia instituit un comitet de urgenţă, însă ea nu are încă această capacitate întrucât „PNL a boicotat depunerea jurământului”.

Trebuia instituit un comitet de situatie de urgenta la care sa participe Administratia Strazilor, Apa Nova, Apele Romane, ASSMB, primarii si consilierii generali. Eu nu pot să institui acest comitet de urgenţă pentru că PNL aşa a înţeles să răspundă bucureştenilor şi imi boicoteaza evenimentul care trebuia să aibă loc astăzi, trebuia să-mi depun jurământul, iar maine de dimineata sa pot să convoc acest comitet de situatii de urgenta pentru a lua masurile ce se impun.

Joia viitoare voi depune juramnatul si de vinerea viitoare dimineata voi putea să ma implic in totalitate pentru că acum dacă as face acest lucru as putea fi acuzata de uzurpare de calitati oficiale„, a mai precizat Firea.