Ce melodii ascultă Michelle Obama când face sport

Prima doamnă a Americii are o imagine de întreţinut şi lucrează intens ca să-şi păstreze silueta la vârsta de 48 de ani. Pentru a se pune în mişcare, Michelle Obama are câteva melodii preferate, numai bune de antrenament.

RomaniaTV.net
17 mai 2012, 07:26
Ce melodii ascultă Michelle Obama când face sport

Potrivit revistei de specialitate Womens Health Magazine, soţia preşedintelui SUA Barack Obama promovează prin toate căile posibile un stil de viaţă sănătos, începând de la alimentaţie, până la exerciţiile fizice.

Mai mult, la începutul lui 2012, Michelle Obama a lansat şi un program pentru lupta împotriva obezităţii intitulat Let’s Move, adresat atât femeilor, cât şi mamelor care vor să-şi crească micuţii într-un mod cât mai ferit de riscurile ridicate de kilogramele în plus. Interesul primei doamne a Americii nu este susţinut doar de nevoia întreţinerii propriei siluete sau de campania electorală a soţului ei care candidează pentru al doilea mandat la preşedinţia SUA, ci şi de problema gravă a supraponderabilităţii şi a obezităţii infantile în Statele Unite.

Dar implicarea ei trece dincolo de farfurie şi sala de fitness. Ea şi-a făcut publice melodiile preferate pe care le ascultă în timp ce face work-out.

Ascultă melodiile lui Michelle pe lyla.ro