Ce meniu a primit un român într-un spital din Londra. „Mișto hotel, unde ziceai că e?”

Un român internat într-un spital din Londra a postat o fotografie cu meniul de la cină. ”Unde mai pun că în holul spitalului au o cafenea/restaurant italian, un magazin și încă câteva cafenele”, a scris românul.

06 nov. 2023, 16:07
Ce meniu a primit un român într-un spital din Londra. „Mișto hotel, unde ziceai că e?”

Carne de vită scumpă și ciuperci de cea mai bună calitate este meniul primit de un român internat într-un spital din Londra.

„Cina, meniul și camera mea de spital în UK”, a fost titlul unui postări în care apar trei fotografii, dintre care două cu camera de spital, dar și cu cina. Imaginea a fost postată pe platforma Reddit.

”Unde mai pun că în holul spitalului au o cafenea/restaurant italian, un magazin și încă câteva cafenele. O baie individuală cu duș și calculator în fiecare cameră, deși nu l-am folosit deloc de când sunt aici.

Cina: Stroganoff de vită și ciuperci, iar la desert, prăjitură cu cremă de ou și lapte (custard). PS: E un spital NHS. Și Aqua Carpatica se vinde în Tesco în UK.”, a postat românul.

După apariția imaginilor, pe platformă s-a incins o adevărată dezbatere în care utilizatorii au comparat meniurile din spitatele românești cu cele din unitățile medicale din Vest.

„Mișto hotel, unde ziceai că e?” și „Parcă e o pensiune”, au fost două comentarii asemănătoare.

Citește și: Cum arata meniul de 15 lei din Programul „Masa caldă” în şcoli 2023: quinoa cu legume, ciorbă de văcuţă sau cartofi franţuzeşti

„Același șoc l-am avut și eu în Austria când a fost soția mea internată și au venit cu un meniu de ăsta tip restaurant să își aleagă ce vrea să mănânce… Eram de un an în Austria și ăla a fost primul contact cu sistemul lor medical”, a spus altul.

Citește și: Cum arăta meniul zilnic în azilele groazei: „Ciorbă lungită cu apă şi margarină Aro”. Medicii au găsit nasturi şi mărgele în stomacul bunicilor lăsaţi în azile

„Dacă ar vedea cineva un meniu ca ăla în România ar crede că e o farsă”, a comentat cineva.