Ce mesaj să îi trimiţi iubitului tău, în funcţie de zodia lui

Publicat: Marţi, 13 Februarie 2018 15:48 // Actualizat: Marţi, 13 Februarie 2018 15:48 // Sursa: romaniatv.net

Dacă simţi că relaţia ta are nevoie de puţin ajutor, iată cele mai drăguţe mesaje pe care i le poţi trimite iubitului!

Foto: bunadimineata.ro

BERBEC

Unui Berbec îi place să primească mesaje inspirate şi motivaţionale dimineaţa. Indiferent cât de linguşitoare ai fi, el vrea să ştie că tu crezi că munca lui e grea. Poate fi un citat motivaţional sau un simplu mesaj: Poţi face asta!, pentru a-i arăta că poate realiza tot ce-şi propune. Trimite-i: Sunt atât de mândră de tot ce faci! şi adaugă o mulţime de inimi. Acest tip de mesaj îi reaminteşte că tu crezi că el e cel mai bun la serviciu, la şcoală şi în inima ta!

Citeşte şi EXATLON. Claudia Pavel, ameninţată cu moartea. Familia se teme pentru viaţa ei. "Te aştept la aeroport să-ţi scot ochii..."

TAUR

Promite-i Taurului că te vei vedea cu el cât de târziu s-ar face. Contactul fizic e foarte important pentru el şi nu poate trece o zi fără să îi dai o îmbrăţişare. Trimite-i mesajul: Abia aştept să te văd diseară! sau Îmi place să petrec timpul cu tine! Adoră să petreacă timp de calitate cu tine şi, de asemenea, să gătească. Combină cele două pentru a-l face să se simtă apreciat.

GEMENI

Bărbatul din Gemeni apreciază un mesaj care îl va menţine cu picioarele pe pământ. Lui îi place să se distreze şi să fie îndrăgostit. Dacă vă potriviţi, nu există nicio îndoială că se va dedica profund relaţiei. Trimite-i mesajul: Am ceva foarte important să îţi spun. Este urgent! În realitate, tocmai ai plecat de la el, dar vrei să vă revedeţi din nou. El va aprecia că ştii ce glume să faci şi îşi va reaminti că între voi nu intervine niciodată plictiseala.

RAC

Pentru a-ţi destresa partenerul din Rac, trimite-i un mesaj simplu care să îi facă ziua mai bună. Racul e un tip emoţional şi tinde să fie foarte atent când vine vorba de mesaje. Când îi trimiţi un simplu: Hei!, el poate crede că vrei să vă despărţiţi. După o întâlnire, spune-i printr-un mesaj: Am petrecut minunat alături de tine. Apreciez când mă faci să mă simt specială! Cu un astfel de mesaj, te conectezi cu latura lui sentimentală şi îi arăţi că nu te joci cu el. E foarte important ca totul să fie real cu el.

Citeşte şi Zodiac chinezesc ZILNIC, VINERI 9 februarie 2018. Cum îţi este ziua după energiile cosmice chinezeşti

LEU

Leul este şi regele mesajelor drăguţe. Deci, dacă eşti ca şi el, cu siguranţă îl vei impresiona. Cea mai bună modalitate este să îl prinzi cu garda jos. Trimite-i un mesaj atunci când se aşteaptă cel mai puţin şi nu va putea să se abţină să nu îţi răspundă. Spune-i: Ştiu că poate dormi acum, dar am vrut doar să îţi spun că te iubesc! Va fi surprins de gest.

FECIOARĂ

La nativul din Fecioară totul se învârte în jurul loialităţii. El se va dedica trup şi suflet şi aşteaptă la fel în schimb. Uneori, trebuie doar să ştie că vei fi lângă el în vremurile grele. Se îngrijorează mult, aşa că linişteşte-l mereu că el e cel mai important pentru tine. Trimite-i mesajul: Ştiu că ne-am certat cam des în ultima perioadă, dar eu voi fi mereu aici pentru tine. Te iubesc!

Continuarea horoscopului pe eva.ro.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.7612
RON
26 May
noapte 13 °
zi 27 °
Ultimele joburi adaugate
24 H