Ce meseria avea Giani din Las Fierbinţi înainte să fie actor: „Descărcam TIR-uri, câştigam destul de puţin”

Ce meserie avea Giani din Las Fierbinţi înainte să fie actor. Costi Dită (40 de ani) îi dă viaţă persoanjului Giani încă din 2009, de la primul sezon difuzat de Pro TV. După doisprezece ani, serialul se bucură în continuare de un real succes.

04 feb. 2021, 11:08
Ce meseria avea Giani din Las Fierbinţi înainte să fie actor: „Descărcam TIR-uri, câştigam destul de puţin”

Ce meseria avea Giani din Las Fierbinţi înainte să fie actor. Pe lângă rolul lui Giagi în serialul de la Pro Tv, Costi Diţă prezintă şi emisiunea “Pe Bune!?”, alături Bobonete şi cu Natanticu.

Citeşte şi: Cum arată bărbatul perfect pentru Anca Dumitra, Gianina din Las Fierbinţi: „Mă încântă ideea undei familii numeroase”

Vizavi de rolul său din Las Fierbinţi, actorul mărturiseşte că este extrem de mulţumit de personaj şi nu l-ar schimba, pentru că îl consideră „copilul lui”. „Nu mi-ar fi plăcut să interpretez niciun alt personaj, nu am dubii aici. De când am pornit la drum cu acest serial am pornit pe ideea că vreau să joc personajul acesta şi îmi place foarte mult Giani. Bănuiesc că fiecare spune la fel despre personajul lui. Pentru că, pentru mine, e un fel de libertate de care am eu nevoie.

Mă lasă să fiu în toate felurile Giani, ca şi personaj e amplu. Poţi face toate tâmpeniile, dar în acelaşi timp poate fi şi rezonabil. Şi e interesant când ai un episod în care Giani acţionează cum trebuie ca om. Te surprinde, zici ia uite, de fapt putea. Deci da, repet, îmi place mult personajul meu, la el am lucrat atâţia ani, e copilul meu”, mărturiseşte Costi Diţă.

Costi Diţă, alături de soţia lui, Oana.

Ce meseria avea Giani din Las Fierbinţi înainte să fie actor

Actorul a dezvăluit că niciodată nu s-a ferit de muncă. În tinereţe, a lucrat pentru o firmă turcească, unde descărca marfa din TIR-uri. Chiar dacă nu câştiga foarte mult, era mulţumit de ceea ce avea.

După Revoluţie am lucrat pentru o firmă turcească de pâine şi descărcam TIR-uri. Câştigam destul de puţin, dar eram puşti şi era foarte mult pentru noi.

Am avut obiceiul să mă duc constant la sală. Am un an şi jumătate de când n-am mai fost pentru că… pandemie. Vreau să vă spun la modul cel mai serios, activitatea fizică îţi schimbă radical viaţa, dacă se întâmplă în mod regulat, îţi schimbă dramatic viaţa în bine.

Nu neapărat sală, poate fi bicicletă, mers în parc, orice mişcare. Reuşisem această performanţă în care ajungeam constant la sală, cam 5 zile pe săptămână. După un an jumate de pauză, îmi dau seama cât de mult mă ajuta treaba asta„, a mai dezvăluit Costi Diţă pentru Click.ro.