Cum arată bărbatul perfect pentru Anca Dumitra, Gianina din Las Fierbinţi: „Mă încântă ideea undei familii numeroase”

Anca Dumitra, actriţa cunoscută pentru rolul Gianinei din Las Fierbinţi, a dezvăluit câteva lucruri persoanale într-un interviu acordat revistei VIVA. Deşi este în plină ascensiune în cariera sa, Anca îşi doreşte o familie numeroasă, iar în vârful calităţilor pe care trebuie să le aibă bărbatul care îi va fi alături toată viaţa se află înţelepciunea şi umorul. 

RomaniaTV.net
25 aug. 2020, 05:42

Chiar dacă în acest moment, Anca Dumitra nu este implicată într-o relaţie, actriţa ştie exact ce vrea în viaţa ei şi este pregătită în orice moment de un eveniment care să-i schimbe radical viaţa personală. 

Anca a explicat clar ce condiţii ar trebui să îndeplinească un bărbat pentru a-i cuceri inima şi a rămâne alături de ea toată viaţa. 

„Nu am un inventar al calităților pe care ar trebui să le aibă sau nu un bărbat. Da, știu ce vreau, ce-mi doresc. Cu siguranță înțelepciunea și umorul sunt date importante care mi-aș dori să se regăsească”, a declarat aceasta pentru VIVA. 

De asemenea, Anca Dumitra îşi doreşte o familie mare, fiind deja obişnuită cu acest fapt, venind dintr-o familie numeroasă. La un moment dat, aceasta chiar se gândea să aibă cinci copii. 

Citeşte şi: Adrian Văncică sau Celentano din „Las Fierbinţi”: „Mă dor ochii şi maxilarele când filmez trei zile la rând”

„Mă încântă ideea unei familii numeroase și pentru că eu provin dintr-o familie mare. Dar pentru că anii au trecut, nu știu dacă o să fie chiar cinci, trecerea timpului nu iartă pe nimeni”, a adăugat anca Dumitra. 

Şi dacă tot vorbim de familie, Anca a fost întrebată şi dacă s-ar vedea îmbrăcată într-o rochie albă, de mireasă, pentru a închega tabloul unei poveşti de dragoste. 

„Nu prea am fost genul de fetiță care să-și imagineze rochițe de mireasă, cel mult îmi imaginam un discurs pentru mult râvnitul Oscar. Habar n-am să-ți spun ce va fi, cum va fi, știu doar că sunt imprevizibilă, deci totul este posibil”, a mărturisit Anca. 

Citeşte şi: FIRICEL din LAS VEGAS, lovitură de jumătate de milion de euro! Cum s-a ales cu BANII