Ce meserie a avut Tristan Tate, înainte de a deveni proxenet. Fostul iubit al Biancăi Drăgușanu a recunoscut

Tristan Tate, proxenetul care a ajuns pe mâna Poliției, a prestat o muncă total diferită, înainte de face milioane de euro din prostituție. Britanicul, care la un moment dat a avut o idilă cu Bianca Drăgușanu, a spus totul într-un interviu oferit pentru presa de cancan.

09 ian. 2023, 08:32
Ce meserie a avut Tristan Tate, înainte de a deveni proxenet. Fostul iubit al Biancăi Drăgușanu a recunoscut

Tristan Tate a lucrat ca gardă de corp înainte de a întoarce cu lopata milioane de euro.

„Am lucrat ca și bodyguard timp de șase ani în Londra, când eram tânăr. Tot timpul îi tratez cu respect pe cei de la pază”, a declarat Tristan Tate.

 

Tristan Tate a mai fost în spatele gratiilor

 

De-a lungul timpului, Tristan Tate a avut probleme cu legea. În perioada COVID a ajuns în arest.

„Am fost arestat pentru că am opus rezistență, dar asta pentru că primii polițiști erau prea slabi. Refuz să trăiesc așa. Am fost șocat că într-un hotel de 5 stele au încercat să mă facă să port mască.

Mă bucur că am fost arestat pentru asta, am stat în arest o noapte și nu m-au lăsat să ies din celulă pentru că nu am vrut să îmi pun mască pe față. Am stat acolo până când au renunțat și m-au lăsat să plec. În cele din urmă mi-au dat drumul. M-au sunat și mi-au zis că nu mai există capete de acuzare”, a mai transmis Tristan Tate.

 

Frații Tate provin dintr-o familie săracă

 

Andrew și Tristan Tate provin dintr-o familie săracă, a dezvăluit fostul iubit al Biancăi Drăgușanu.

„Și mama și tata aveau serviciu, așa că puteam supraviețui. Totuși, situația noastră a devenit atât de grea încât am decis să plecăm în Anglia, fără tata, pentru o nouă viață. Așa că, la 11 ani, eram capul familiei, având grijă de fratele mai mic, de sora și de mama. Am copilărit în Luton, crescuți de o mamă singură, fiind ironizați pentru accentul nostru american”, a mai povestit Tristan Tate.