Psihologul criminalist Tudorel Butoi îi face praf pe frații Tate: „De frică, veți tremura, veți transpira și veți împuți cabinetele de anchete! Tratamentul DIICOT vă va pune-n ordine mintea retardă!” | EXCLUSIV

Tudorel Butoi dă de pământ cu frații Tate. Psihologul criminalist susține că pentru britanicii acuzați de proxenetism vor urma momente de coșmar, în arest, binemeritate.

08 ian. 2023, 17:36
Psihologul criminalist Tudorel Butoi îi face praf pe frații Tate: „De frică, veți tremura, veți transpira și veți împuți cabinetele de anchete! Tratamentul DIICOT vă va pune-n ordine mintea retardă!” | EXCLUSIV

De-a lungul timpului, frații Tate, britanici, stabiliți în România, nu s-au ferit în a umili Poliția și politicienii din țara noastră. Acum, mușchii se vor dezumfla pe milionarii etichetați de către psiholog drept „psihopați”.

De asemenea, fostul polițist se așteaptă ca frații Tate să toarne la Poliție mai multe figuri din statul român care le-au protejat afacerile murdare.

„Nu pot spune decât că acestor plângăcioși le-am preconizat de la începutul mascaradei că le va ține c**u și că-n interogatorii vor tremura de frică! Îi va apuca transpirația, împuțind cabinetele de anchete!

Pe măsură ce valoarea educativă a tratamentului DIICOT o să le pună-n ordine mintea retardă din căpățânile lor țuguiate, o să dea pe goarnă toate combinațiile și complicitățile, tulburându-le multora confortul! 

Deocamdată, nu pot să le urez decât ‘constipați-vă și puneți-vă avocații la eforturi imaginativ-naive să tergiversați urmărirea penală, cerându-vă la doctori, că vă doare-n…!’

Am certitudinea că vor fi judecați corect de către o instanță competentă și legal constituită!”, a declarat Tudorel Butoi, pentru RomâniaTV.net.

Psihologul criminalist se așteaptă ca avocații și instanțele să acționeze exemplar, în acest caz.

„Mă aștept să văd avocați deștepți, cu știință de carte, care să dovedească răpirea de libertate, sechestrarea de persoane, amenințările, lovirile și alte violențe, cu privire la victime.

Ei (n.r. – avocații) vor solicita instanțelor să fie admise expertize psiho-legale, în materiale sindromului stresului postvictimal traumatic, prin care se va dovedi suferința psihiatrică trăită de victime. Se vor cere daune morale considerabile. 

Pot să vă spun că la cabinet, de fiecare dată identific la victimele cu care discut, pe care le am în terapii post-traumă, că suferă de anxietate, de depresie, au gânduri suicidare, sunt cu stima de sine la pământ, labile din punct de vedere emoțional. Am încredere că profesionalismul instanțelor își vor spune cuvântul.

Desdăunările psihologice îi vor seca de ficați pe acești nătărăi.”, a mai comentat Butoi.

 

CONTEXT:

Pe 6 ianuarie, Andrew Tate a fost escortat de polițiști, din arest, la o clinică privată din București, după ce s-a plâns că se simte rău. El susține că suferă de o boală cronică.

 

Tudorel Butoi se așteaptă la pedepse dure pentru Frații Tate

 

Psihologul subliniază faptul că infractorii din acest tipar trebuie aspru pedepsiți, pentru că o eventuală eliberare ar duce la încălcarea oricărei legi în scopul recuperării pierderilor suferite.

„Ce vedem noi acolo e un stabiliment. Muzică, fete de toate vârstele, niște amețite… Mafia de drept comun, penală, își dă mâna cu mafia interlopă cu guler alb în care sigur că vom găsi segemente din administrație, juridic.

Cercetarea lor în arest preventiv nu-i va mai lăsa să influențeze martorii să-și retragă plângerile victimele să influențeze să pună în mișcare alte influențe. Există plângeri scrise de femei a căror liberatate a fost sechestrată, violate. Eu le preconizez acestor nătărăi pușcăria.

Au disfuncționalități în profilul lor… Cam așa e povestea cu psihopații ăștia care fug din înregimentarea normală a oamenilor din societate”, a mai precizat Tudorel Butoi la Realitatea PLUS.