Ce meserie are iubita lui Florin Ristei: „Câștigă în două zile cât câștig eu într-o lună”

Ce meserie are iubita lui Florin Ristei. Naomi Hedman şi artistul s-au cunoscut la X Factor, atunci când tânăra a concurat pentru marele premiu, iar, la finalul anului 2020, cântărețul a cerut-o de soție în mare secret.

29 nov. 2021, 20:11
Ce meserie are iubita lui Florin Ristei: „Câștigă în două zile cât câștig eu într-o lună”
Ce meserie are iubita lui Florin Ristei

Ce meserie are iubita lui Florin Ristei. Juratul de la X Factor a vorbit despre partenera sa, Naomi Hedman, și a dezvăluit cu ce se ocupă aici, în România.

Citeşte şi: Florin Ristei și Naomi Hedman s-au logodit. Primele declaraţii ale artistului VIDEO

Ce meserie are iubita lui Florin Ristei

Ea s-a mutat aici, are adresă la mine. Are permis de ședere pe 5 ani. A început să înțeleagă românește, prinde cuvintele… Se face un an de când nu a mai plecat. Bine… a mai plecat când a avut job, dar job zilnic nu a avut.

A terminat cu jobul înainte de pandemie și s-a închis acolo ce făceau. Când mai are din astea de model, de cântat, de ceva… se duce. Câștigă în două zile cât câștig eu într-o lună și gata.

Păi, ce vrei?! Pozează la brand-uri și face shooting-uri 2-3 zile. A fost prin Suedia ultima dată. A luat… nici nu știu dacă pot să zic cât a luat. Se iau bani buni dacă ești un model ok și pentru branduri mari. Dacă faci una, două din astea pe lună stai liniștit și n-ai nicio treabă. Și eu… în fiecare zi de la 8 la 12, seara… aia e!„, a spus Florin Ristei, în podcastul lui Speak.

Artistul a mai spus și că dacă ar fi fost în locul iubitei sale, nu ar fi lăsat Londra pentru România. „Eu nu știu dacă aș fi făcut asta în locul ei. Adică să renunț la Londra pentru țara asta. Acum cred că e cam sătulă și de România, că o mai întreb cum i se pare aici. Când ne mai ciondănim puțin, îmi dau seama cât îi este de greu, e pentru cineva străin. Ea se aude doar la telefon cu prietenii ei. E dubios să vii din Londra la toți ai noștri, în starea asta…

Pe ea o marchează atât de tare chestii din astea mici la oamenii pe care-i întâlnim. Și îi explic că asta e educația de la noi și stilul. E foarte mișto să vorbești cu altul care are altă cultură, altă educație. Am ajuns la concluzia că noi suntem cam la nivelul gândirii generației mamei ei. Suntem cu o generație în urmă la gândire.

Sunt chestii banale… să nu mai zic de rasism că am învățat o grămadă în ultimul an„, a mai spus Florin Ristei.