Florin Ristei și Naomi Hedman s-au logodit. Primele declaraţii ale artistului VIDEO

Florin Ristei, juratul de la X Factor, s-a logodit cu iubita lui, Naomi Hedman. Evenimentul a avut loc în decembrie 2020, însă a fost ținut ascuns până acum.

13 iul. 2021, 11:06
Florin Ristei și Naomi Hedman s-au logodit. Primele declaraţii ale artistului VIDEO

Florin Ristei și Naomi Hedman s-au logodit. Artistul a făcut publică informația în cadrul unui podcast. După o relație de mai multe luni, Florin Ristei, juratul de la X Factor, și-a luat în inima în dinți și i-a adresat partenerei sale, Naomi Hedman, marea întrebare.

Florin Ristei și Naomi Hedman s-au logodit

Cântărețul a mărturisit în cadrul podcastului HappyFishTV că s-a logodit cu partenera sa de viață, însă evenimentul nu a fost făcut recent, ci în luna decembrie a anului trecut, mai exact în apropierea Revelionului. „M-am logodit, n am zis-o nimănui. M-am logodit pe 30 decembrie anul trecut”, a anunțat Florin Ristei.

Emoții uriașe la X Factor! Naomi, iubita lui Florin Ristei, eliminată din concurs. Reacția incredibilă a artistului: „O luam de nevastă”

Un mare semn de întrebare a ridicat o imagine postată de cei doi în urmă cu doar câteva luni, atunci când aceasta a apărut pe deget cu un inel superb și pe care nimeni nu l-a mai văzut până atunci. Deși Florin Ristei nu a confirmat atunci când evenimentul s-a produs, iată că astăzi informația a fost făcută publică de către el și a vrut să știe toată lumea despre marele pas din viața sa și a iubitei lui. „Nu! Odată am luat mărimea cu o ață, în joacă. Și săptămâna trecută făceam curat prin casă și am călcat pe ceva și zic: uite, și-a scăpat cineva un nasture. Ce crezi, era un inel pe jos. Din greșeală am călcat și tot din greșeală l-am băgat sub pat””, spunea Florin Ristei în emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani de la Antena 1.


loading...
Partenerii noștri