Ce meserie avea Marian Râlea înainte să devină actor: „Făceam asta în studenţie, dar şi după absolvire”

Ce meserie avea Marian Râlea înainte să devină actor. Este unul dintre cei mai cunoscuți și îndrăgiți actori din țara noastră, însă nu şi-a câştigat pâinea doar din actorie. Acesta a mărturisit că, înainte de a deveni celebru, și-a câștigat banii zugrăvind case.

27 iun. 2021, 13:08
Ce meserie avea Marian Râlea înainte să devină actor: „Făceam asta în studenţie, dar şi după absolvire”
Ce meserie avea Marian Râlea înainte să devină actor

Ce meserie avea Marian Râlea înainte să devină actor. ”Mama a avut grijă să-mi spună că pe fratele meu cel mare l-a scăpat din mână când s-a dus la Teatru şi că eu aş face bine să-mi aleg altă meserie.

Mi-a prins bine Liceul de Construcţii pentru că, pe întreaga perioadă a studenţiei şi chiar şi după absolvire, mai făceam câte un ban zugrăvind case”, a dezvăluit artistul.

Citeşte şi: Marian Râlea: „E un pericol să nu porţi mască, dar meseria noastră nu se poate face decât cu faţa noastră”

Ce meserie avea Marian Râlea înainte să devină actor

Actorul a mai povestit și că a vândut felicitări și mărțișoare.”Făcusem armata cu studenţii de la Arte Plastice, care m-au învăţat să fac mărţişoare. Mărţişoarele cu imortele au fost inventate de mine!…

Vindeam şi felicitări pe Lipscani, dar n-am făcut nicio afacere. Am jucat şi într-un spectacol în care erau nişte serviete, iar eu le-am băgat pe ale mele, cu mărţişoare, pe scenă, ca să afle lumea că făceam şi mărţişoare”, a mai spus acesta pentru okmagazine.ro.

Marian Râlea, afectat de pandemie

Actorul a vorbit pe larg despre această perioadă grea, nu doar pentru el, ci şi pentru restul actorilor şi nu numai.

Ultimul spectacol pe care l-am jucat, în septembrie, înainte să reînchidă teatrele, a fost pentru un singur copil, în aer liber, pe TNB. Oamenii nu au mai venit din cauza fricii de COVID.

Se vor găsi alte forme teatrale de expresie. E foarte greu să înveți să faci un spectacol pe care nu știi dacă-l vei juca pe o scenă, poate înregistrăm, poate în online, poate o combinație. Am făcut «Noaptea bufonilor» cu Alexa Visarion și n-am apucat să dăm premiera.

S-au închis teatrele și am reușit să-l transmitem live, fără spectatori și aia a fost premiera. În august am mai jucat de două ori și s-au oprit spectacolele. Dacă se reia va trebui să-l reînvățăm și să îl reinventăm, nu cred că se va juca la fel”, a spus Marian Râlea în emisiunea lui Marius Tucă, în decembrie anul trecut.