Ce model de rochii alegi pentru Revelionul 2017 în funcţie de locul unde petreci

O rochie lungă este ținuta ideală dacă ai fost invitată la o petrecere de Anul Nou care va avea loc într-un restaurant elegant

RomaniaTV.net
30 dec. 2016, 10:42
Ce model de rochii alegi pentru Revelionul 2017 în funcţie de locul unde petreci

Petrecerile în club

Evident, când vine vorba de petrecerile de Revelion care au loc în cluburi, limitările în ceea ce privește ținuta sunt destul de puține. Poți purta ținute originale, rochii interesante și sexy, fără să pari deloc ieșită din tipare.

Rochiile cu detalii din paiete sau dantelă, cele scurte sau strânse pe corp, care îți pun formele în valoare se numără printre cele mai îndrăznețe opțiuni, mai ales dacă vrei să faci o cucerire chiar în noaptea de Revelion. De asemenea, salopetele elegante sau sexy sunt potrivite unei astfel de petreceri. Nu uita, totuși, că ce e prea mult strică, de aceea nu ar fi indicat să exagerezi în ceea ce privește adâncimea decolteului sau a crăpăturilor fustei.

Citeşte şi  Cum să aranjezi festiv masa de Revelion

Petreceri în restaurante elegante

Dacă ai fost invitată la o petrecere de Revelion care se desfășoară într-un restaurant sau local elegant, atunci ținuta ta trebuie să fie pe măsură. Optează pentru o rochie de seară lungă, elegantă, cu o croială rafinată, asortată cu un cluth potrivit și pantofi cu toc.

Citeşte mai mult pe eva.ro