Ce ne aşteaptă în 2012? Astrologii spun că vom avea războaie, conflicte şi tensiuni sociale

Anul 2012 a debutat cu o conjuncţie Uranus-Lună în constelaţia Berbecului. România este sub semnul Vărsătorului de Apă, al cărui patron astral este Uranus. În consecinţă în 2012 emoţiile românilor vor da pe-afară. Faptul că Uranus este în Berbec, zodia războaielor, răfuielilor şi conflictelor e semn că tensiunile sociale pot creşte alarmant.

RomaniaTV.net
25 ian. 2012, 07:38
Ce ne aşteaptă în 2012? Astrologii spun că vom avea războaie, conflicte şi tensiuni sociale

Intrăm în Anul Dragonului de Apă, un personaj de poveste, care face ca multe din idealurile nostre să fie simple utopii, potrivit highclassmagazine.ro.

Există alte două cuadraturi neprietenoase în an de criză acută. Prima e dată de Soare-Lună Neagră care predispune la pierderi de bunuri materiale, schimbări bruşte de strategii financiare, durere, pierderi de vieţi. A doua e dată de Soare-Saturn (nov-dec puncte de maxim) care indică schimbări bruşte, neaşteptate, lipsuri, rupturi de alianţe.

Norocoşii lui 2012 sunt Săgetătorii şi Scorpionii. Cei mai mulţi dintre ei, cei care au evoluat bine. Cei care au acumulat greşeli, vor plăti acum poliţele restante. Aş adăuga aici şi Gemenii şi Taurii care au ales greşit în trecut sau care au probleme de orientare profesională sau de sănătate nerezolvate. ( Mariana Cojocaru – astrolog)