Ce ne prezice Anul Dragonului de Apă

Anul Noul Chinezesc, al Dragonului de Apă, care tocmai a început, aduce la nivel mondial revolte şi schimbare a mentalităţilor. În plan personal însă, va fi un an bun pentru cei care vor şti să valorifice oportunităţile şi relaţiile. Cei născuţi în zodiile maimuţei, cocoşului sau şobolanului vor fi "favorizaţii" anului.

RomaniaTV.net
23 ian. 2012, 12:29
Ce ne prezice Anul Dragonului de Apă

Anul Dragonului este un an al schimbărilor şi al conflictelor. La nivel mondial, vor fi revolte. În acest context, şi protestele din ţara nostră vor continua, a spus expertul în astrologie chineză, Oana Hanganu.

„Schimbarea va fi şi la nivelul conştiinţei, oamenii nu vor mai accepta orice, nu se vor mai plânge, vor ieşi în stradă , îşi vor face auzit cuvântul. Oamenii nu vor mai fi dispuşi să renunţe şi vor merge până într-acolo încât transformările vor fi extraordinare. Anul Dragonului aduce un anumit tip de conducator, dacă vreţi unul autoritar, unul care are rolul de părinte al naţiunii”, a declarat expertul în astrologie chineză şi feng shui.

Şi în plan personal vom resimţi această tendinţă de schimbare.

„Vom fi obligati să căutăm soluţii şi să folosim relaţiile pe care anul trecut ni le-am construit şi care devin acum sursa noastră de putere şi de informare. În ceea ce priveşte finanţele, suntem avantajaţi toţi în măsura în care vom profita de ocazii. În amor, sunt pedepsiţi cei care înşală. Acest an este unul în care se vor naşte foarte mulţi copii”, a adăugat Oana Hanganu.

Astrologii au şi un sfat pentru noi. „Să fim foarte deschişi la nou şi să încercăm să ne facem loc acolo unde merităm, pentru că nimeni nu ne va ajuta”, a spus astrologul.